Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal på hytte med enkel standard en ukes tid i ferien, 2 gassbluss og thats it. Ikke tilgang til grill heller. 

Hva skal vi lage til mat, 2 voksne og 2 små

Hit me med inspirasjon:) 

 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

To bluss setter da ikke begrensninger. 
Gryteretter/onepot-pasta er skikkelig enkelt da. 
Det samme er potet/ris m pølse/stekt fisk, eller hva som helst. Potet og grønnsaker kan kokes i samme kjele, og da har du et bluss ledig til kjøtt/fisk.
saus kan lages litt tidligere, og bare varmes raskt når resten er ferdig
pannekaker, supper eller grøt trenger et bluss

Begrensningen ligger vel oftest i om det er langt å bære maten, el.l, ikke to bluss. 

Anonymkode: 9304a...657

  • Liker 3
Skrevet

Hvordan kan det være ikke tilgang til grill? Kjøp en liten bærbar en, eller engangs? Koster ikke mye det. Eventuelt låne? 

Vi lever nå helt herlig med ett gassbluss. Brukes mest til å koke kaffe og ris. Alt annet går på grillen. 

Lurt å ha salat og diverse kaldsauser/ferdigsauser som ikke trenger varmes, som kan komplettere måltider, og gi variasjon. 

Grillen vi kjøpte med oss er en bærbar fra biltema. Kostet rundt 200 kr. De hadde to bærbare. Vi gikk for den rustfrie blanke. Veldig fornøyd! Kan grille i både lokk og underdel, men vi har ikke hatt behov for å grille i begge kamre. Lokket er imidlertid fantastisk for å kunne legge ting til langtidsgrilling på svak varme. 

Bøttegrill kan man ofte få rimeligere, men glad vi gikk for litt større egentlig. 

Nesten absolutt alt kan grilles. Det vi ikke har forsøkt ennå er små pizza. Den vi har er nok ypperlig til det også. 

På gassbluss er for eksempel Taco og alle gryteretter bra. Og diverse supper. Dere har to gassbluss også, så det meste er vel mulig. 

Vil likevel anbefale å rette opp i "ikke tilgang på grill". Det er litt kjekkere. 

  • Liker 2
Skrevet

PS! Er det langt ute i huttiheita/på fjellet trenger dere ikke grill. Grav et grillhull/bygg og med stein, så trenger dere bare rist, kull og tennvæske. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Laks/ørret kokes/dampes i en kasserolle, ris og (frossen)grønnsaker kokes i den andre. Rømme som tilbehør. Superenkelt, godt og sunt.

Anonymkode: c7c8d...060

Skrevet

Takk for inspirasjon, gjelder å se muligheter og ikke begrensninger ja :)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...