mariie Skrevet 7. juli 2020 #1 Skrevet 7. juli 2020 Skal på hytte med enkel standard en ukes tid i ferien, 2 gassbluss og thats it. Ikke tilgang til grill heller. Hva skal vi lage til mat, 2 voksne og 2 små Hit me med inspirasjon:)
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2020 #2 Skrevet 7. juli 2020 To bluss setter da ikke begrensninger. Gryteretter/onepot-pasta er skikkelig enkelt da. Det samme er potet/ris m pølse/stekt fisk, eller hva som helst. Potet og grønnsaker kan kokes i samme kjele, og da har du et bluss ledig til kjøtt/fisk. saus kan lages litt tidligere, og bare varmes raskt når resten er ferdig pannekaker, supper eller grøt trenger et bluss Begrensningen ligger vel oftest i om det er langt å bære maten, el.l, ikke to bluss. Anonymkode: 9304a...657 3
Trolltunge Skrevet 7. juli 2020 #3 Skrevet 7. juli 2020 Hvordan kan det være ikke tilgang til grill? Kjøp en liten bærbar en, eller engangs? Koster ikke mye det. Eventuelt låne? Vi lever nå helt herlig med ett gassbluss. Brukes mest til å koke kaffe og ris. Alt annet går på grillen. Lurt å ha salat og diverse kaldsauser/ferdigsauser som ikke trenger varmes, som kan komplettere måltider, og gi variasjon. Grillen vi kjøpte med oss er en bærbar fra biltema. Kostet rundt 200 kr. De hadde to bærbare. Vi gikk for den rustfrie blanke. Veldig fornøyd! Kan grille i både lokk og underdel, men vi har ikke hatt behov for å grille i begge kamre. Lokket er imidlertid fantastisk for å kunne legge ting til langtidsgrilling på svak varme. Bøttegrill kan man ofte få rimeligere, men glad vi gikk for litt større egentlig. Nesten absolutt alt kan grilles. Det vi ikke har forsøkt ennå er små pizza. Den vi har er nok ypperlig til det også. På gassbluss er for eksempel Taco og alle gryteretter bra. Og diverse supper. Dere har to gassbluss også, så det meste er vel mulig. Vil likevel anbefale å rette opp i "ikke tilgang på grill". Det er litt kjekkere. 2
Trolltunge Skrevet 7. juli 2020 #4 Skrevet 7. juli 2020 PS! Er det langt ute i huttiheita/på fjellet trenger dere ikke grill. Grav et grillhull/bygg og med stein, så trenger dere bare rist, kull og tennvæske. 1
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2020 #5 Skrevet 7. juli 2020 Laks/ørret kokes/dampes i en kasserolle, ris og (frossen)grønnsaker kokes i den andre. Rømme som tilbehør. Superenkelt, godt og sunt. Anonymkode: c7c8d...060
mariie Skrevet 7. juli 2020 Forfatter #6 Skrevet 7. juli 2020 Takk for inspirasjon, gjelder å se muligheter og ikke begrensninger ja 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå