Oktnxbye Skrevet 6. juli 2020 #1 Skrevet 6. juli 2020 (endret) Jeg har en bunt stangselleri i kjøleskapet som jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med. Noen gode forslag til hva jeg kan bruke det i eller til? Endret 6. juli 2020 av Oktnxbye
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #2 Skrevet 6. juli 2020 Spis den rå med dip 😊 Kutt den opp og putt den i fryseren, så kan du ha den i supper utover høsten. Anonymkode: ac35e...0ba 1
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #3 Skrevet 6. juli 2020 Gnafs den rå uten noesomhelst. Anonymkode: 91bf7...846 1
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #4 Skrevet 6. juli 2020 Lasagne, kyllingsuppe, bologese, grateng.. Anonymkode: 769d9...756 1
Leo Skrevet 6. juli 2020 #5 Skrevet 6. juli 2020 Stangselleri kan brukes til mye. Du kan for eksempel hakke den og bruke den i tomatsuppe, pastasaus eller på pizza. Eller du kan spise den som den er med dip. 1
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #7 Skrevet 6. juli 2020 Eller så kan du bare hakke opp alt og fryse det til en annen gang 👍 Anonymkode: 769d9...756 1
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #8 Skrevet 6. juli 2020 Lasagne ja, pleier kutte opp stangselleri, løk, hvitløk, agurk og så ha i kjøtt/kjøttfritt alternativ og lage Eller kutte opp og spise med dip. Anonymkode: fa349...c70 1
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #9 Skrevet 6. juli 2020 Enig mht lasagne, eller minestrone, som jeg liker å lage nå om sommeren (med grønnkål og sommerkål i blant annet). Ellers har jeg selv fire (!) pakker stangselleri som har hopet seg opp i kjøleskapet (abonnerer på grønnsaker), så you and me both. Jeg har tenkt å forsøke denne her i løpet av uken: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/creamy-celery-gratin Enten som selvstendig rett, eller som tilbehør til stekt kylling. Anonymkode: 23f75...8ce 2
AnonymBruker Skrevet 6. juli 2020 #10 Skrevet 6. juli 2020 Synes det er godt å dele i staver sammen med gulrot til fiskegrateng, fiskekaker, fish&chips. Godt å dyppe i holidaydipp. Litt og frys og ha i supper og gryter Vet noen juicer eller bruker i smoothie Anonymkode: 811a4...4bc 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå