Gå til innhold

Fryse ostekake med gelelokk????


summer25

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja, utseende messig taper den seg litt, men smaken blir like god (iallefall på den jeg lager)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men husk at geelen smelter når den fryses, så det bør ikke være FOR tykt gelelag, da blir bunnen bløt og vassen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har prøvd, og den så ikke like fin ut etterpå. Bunnen ble litt mer vassen, men smaken var like fin. Hadde nok blitt bedre uten gelelokk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har prøvd, og den så ikke like fin ut etterpå. Bunnen ble litt mer vassen, men smaken var like fin. Hadde nok blitt bedre uten gelelokk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...