Humle Brumle Skrevet 3. juli 2020 #1 Skrevet 3. juli 2020 Et egg i kjøleskapet har en sprekk i seg der det tyter ut litt strøkent eggehvite. Er dette egget ødelagt nå? Er det trygt å spise?
LittDiva Skrevet 3. juli 2020 #3 Skrevet 3. juli 2020 Lukt på den. Er den dårlig så merker du det. Jeg pleier bare å kakke sånne i en kopp- lukter ikke = bare å spise. 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 3. juli 2020 #4 Skrevet 3. juli 2020 Har spist de jeg, aldri blitt dårlig.
Tvist Skrevet 3. juli 2020 #5 Skrevet 3. juli 2020 Om egget er dårlig kommer du aldri til å være i tvil. Dårlige egg stinker til himmels. Jeg åpnet ett dårlig egg en gang, måtte ut av huset og spiste ikke egg på flere måneder.
Humle Brumle Skrevet 3. juli 2020 Forfatter #6 Skrevet 3. juli 2020 Mamma lagde vafler av egget. Ingen har dødd enda så tror det gikk veldig bra 😂
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå