AnonymBruker Skrevet 26. juni 2020 #1 Skrevet 26. juni 2020 Vi skal ha innflytningsfest neste helg. Vi holder huset åpent hele dagen og vil nok få gjester til ulik tid. Tenker det er greit med noe som er lett å servere, som vi ikke må stå å passe på, og som holder seg greit i varmen. Forslag? Anonymkode: e40ed...bef
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2020 #2 Skrevet 26. juni 2020 51 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi skal ha innflytningsfest neste helg. Vi holder huset åpent hele dagen og vil nok få gjester til ulik tid. Tenker det er greit med noe som er lett å servere, som vi ikke må stå å passe på, og som holder seg greit i varmen. Forslag? Anonymkode: e40ed...bef Chili con carne med biffkjøtt. Altså ikke den hverdagslige varianten med kjøttdeig, men en skikkelig en, med fersk chili, hvitløk, buljong, rødvin.... Serveres med rømme og tortillachips, så lett å servere i flere puljer. Den blir jo bare bedre jo lengre den får putre, for kjøttet blir mørere. Men litt usikker på hvordan du skal gjøre det med bønnene da, for de skal jo opp i gryta rett før servering 🙄 Anonymkode: 19ee6...323 1
Belima Skrevet 26. juni 2020 #3 Skrevet 26. juni 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Chili con carne med biffkjøtt. Altså ikke den hverdagslige varianten med kjøttdeig, men en skikkelig en, med fersk chili, hvitløk, buljong, rødvin.... Serveres med rømme og tortillachips, så lett å servere i flere puljer. Den blir jo bare bedre jo lengre den får putre, for kjøttet blir mørere. Men litt usikker på hvordan du skal gjøre det med bønnene da, for de skal jo opp i gryta rett før servering 🙄 Anonymkode: 19ee6...323 Blir lettere å sitere deg enn å skrive på nytt. Skal en lage en stor gryterett, så kan den ikke stå fremme oppvarmet hele dagen. Da må du ha hovedgryta i kjøleskapet og varme opp litt etter litt når det kommer folk, mens hovedgryta fortsetter å stå i kjøleskapet. Går jo ganske fort å varme noen porsjoner i en mindre kjele. Varm mat bør ikke holdes varm, minimum 60 gr, mer enn 2 timer. Hvis denne varmen fortsetter, så er jo diverse spekemat, salat og kanskje en potetsalat også greit å servere. Da er det bare å ta frem fat og boller så folk kan forskyne seg og så sette resten rett tilbake i kjøleskapet. 2
AnonymBruker Skrevet 27. juni 2020 #4 Skrevet 27. juni 2020 Da er det greit med mat som kan settes inn og ut av kjøleskapet, og som kan spises kaldt. Ser at spekemat er nevnt allerede, ellers kan du servere pastasalat, dressing og et godt brød. Anonymkode: 9c676...116 1
AnonymBruker Skrevet 27. juni 2020 #5 Skrevet 27. juni 2020 Pølser er enkelt siden det tar kort tid å lage. Tilbehøret kan stå fremme Anonymkode: fb9fe...154 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå