AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #22 Skrevet 25. juni 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Ja, bruk kremfløte. Alltid. Anonymkode: 9c107...12c Ok. Så matfløte skal jeg overse fordi den ikke er håndterlig i matlaging? Anonymkode: aef23...b09
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #23 Skrevet 25. juni 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ok. Så matfløte skal jeg overse fordi den ikke er håndterlig i matlaging? Anonymkode: aef23...b09 Alltid. Anonymkode: 9c107...12c
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #24 Skrevet 25. juni 2020 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Alltid. Anonymkode: 9c107...12c når du lager fiskesuppe. Smelter du smør i kremfløte, eller på annet vis? Anonymkode: aef23...b09
Brunhilde Skrevet 26. juni 2020 #25 Skrevet 26. juni 2020 13 hours ago, AnonymBruker said: når du lager fiskesuppe. Smelter du smør i kremfløte, eller på annet vis? Anonymkode: aef23...b09 Du får det nesten til å høres ut som om det er brukerne på KG sin skyld at suppa skilte seg. Jeg skrev tidligere i tråden at jeg lager jevning med smør og mel og har i kremfløte helt mot slutten av tilberedningstiden. Da kan suppa godt få et oppkok og jeg unngår at den skiller seg. Nå har du prøvd en metode som ikke var velykket, da prøver du enten en gang til og følger oppskriften slavisk både med tanke på ingredienser og fremgangsmåte, eller så finner du en annen oppskrift og prøver. Min suppe er en "famillieoppskrift", den deler jeg med annen familie og venner, ikke på et åpent forum. Lykke til med neset forsøk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå