Gå til innhold

skiller matfløte seg?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

JA

Anonymkode: 9c107...12c

  • Liker 2
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Ja, bruk kremfløte. Alltid.

Anonymkode: 9c107...12c

Ok. 

Så matfløte skal jeg overse fordi den ikke er håndterlig i matlaging?

 

Anonymkode: aef23...b09

AnonymBruker
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ok. 

Så matfløte skal jeg overse fordi den ikke er håndterlig i matlaging?

 

Anonymkode: aef23...b09

Alltid.

Anonymkode: 9c107...12c

AnonymBruker
Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Alltid.

Anonymkode: 9c107...12c

når du lager fiskesuppe. Smelter du smør i kremfløte, eller på annet vis?

Anonymkode: aef23...b09

Skrevet
13 hours ago, AnonymBruker said:

når du lager fiskesuppe. Smelter du smør i kremfløte, eller på annet vis?

Anonymkode: aef23...b09

Du får det nesten til å høres ut som om det er brukerne på KG sin skyld at suppa skilte seg.

Jeg skrev tidligere i tråden at jeg lager jevning med smør og mel og har i kremfløte helt mot slutten av tilberedningstiden. Da kan suppa godt få et oppkok og jeg unngår at den skiller seg.

Nå har du prøvd en metode som ikke var velykket, da prøver du enten en gang til og følger oppskriften slavisk både med tanke på ingredienser og fremgangsmåte, eller så finner du en annen oppskrift og prøver. Min suppe er en "famillieoppskrift", den deler jeg med annen familie og venner, ikke på et åpent forum.

Lykke til med neset forsøk!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...