Gå til innhold

Ovnspannekake med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvordan spiser du ovnspannekake? Og hva bruker du som fyll?

Anonymkode: c9344...2a1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

- Med kun revet smaksrik ost i røren, og med grønn salat m/vinaigrette til. Også godt med noen skiver spekeskinke på den ferdigstekte ostepannekaken - blir nesten som en enkel quiche

- Med pølser som får steke med i ovnen (britisk toad in the hole), og salat, evt onion gravy og dampede grønnsaker

- Røkelaks, avokado, chèvre og grønne blader som feks ruccola eller babyleaf

- Speilegg, bacon og bakte tomater

- Bacon og eple som steker med i ovnen, og rørte tyttebær til

 

Til dessert er det godt med friske bær, is, lønnesirup og evt litt revet sjokolade.

Anonymkode: eb1c2...de8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hvor mye ost bruker du til hvor stor røre? Herlig med tips! Alt er nytt for meg. Jeg er bare vant med bacon i bunnen. Tusen takk! 

Anonymkode: c9344...2a1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Bacon som stekes med oppå, og blåbærsyltetøy til!

Anonymkode: 75e9f...09f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hvor mye ost bruker du til hvor stor røre? Herlig med tips! Alt er nytt for meg. Jeg er bare vant med bacon i bunnen. Tusen takk! 

Anonymkode: c9344...2a1

Jeg bruker denne grunnoppskriften: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VyS9fREherIJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/6648-dutch-baby+&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no

Men aner ikke hvor mye ost, en liten neve vil jeg si? Her er en oppskrift med ost: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wwFbaKNB39UJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/1017789-savory-dutch-baby+&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no

Denne har jeg også siklet på: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CBqC-uyy-YkJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/1020723-dutch-baby-with-bacon-and-runny-camembert+&cd=6&hl=no&ct=clnk&gl=no

Hvis du googler "dutch baby toppings" vil du også finne flere tips til fyll. Når jeg fyller en sånn pannekake med feks røkelaks etc etter steking skjærer jeg i stykker omtrent som en pai. Fin lunsj eller lett og enkel middag en travel dag.

Anonymkode: eb1c2...de8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...