Gå til innhold

Ovnspannekake med?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan spiser du ovnspannekake? Og hva bruker du som fyll?

Anonymkode: c9344...2a1

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

- Med kun revet smaksrik ost i røren, og med grønn salat m/vinaigrette til. Også godt med noen skiver spekeskinke på den ferdigstekte ostepannekaken - blir nesten som en enkel quiche

- Med pølser som får steke med i ovnen (britisk toad in the hole), og salat, evt onion gravy og dampede grønnsaker

- Røkelaks, avokado, chèvre og grønne blader som feks ruccola eller babyleaf

- Speilegg, bacon og bakte tomater

- Bacon og eple som steker med i ovnen, og rørte tyttebær til

 

Til dessert er det godt med friske bær, is, lønnesirup og evt litt revet sjokolade.

Anonymkode: eb1c2...de8

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Hvor mye ost bruker du til hvor stor røre? Herlig med tips! Alt er nytt for meg. Jeg er bare vant med bacon i bunnen. Tusen takk! 

Anonymkode: c9344...2a1

AnonymBruker
Skrevet

Bacon som stekes med oppå, og blåbærsyltetøy til!

Anonymkode: 75e9f...09f

AnonymBruker
Skrevet
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hvor mye ost bruker du til hvor stor røre? Herlig med tips! Alt er nytt for meg. Jeg er bare vant med bacon i bunnen. Tusen takk! 

Anonymkode: c9344...2a1

Jeg bruker denne grunnoppskriften: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VyS9fREherIJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/6648-dutch-baby+&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no

Men aner ikke hvor mye ost, en liten neve vil jeg si? Her er en oppskrift med ost: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wwFbaKNB39UJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/1017789-savory-dutch-baby+&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no

Denne har jeg også siklet på: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CBqC-uyy-YkJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/1020723-dutch-baby-with-bacon-and-runny-camembert+&cd=6&hl=no&ct=clnk&gl=no

Hvis du googler "dutch baby toppings" vil du også finne flere tips til fyll. Når jeg fyller en sånn pannekake med feks røkelaks etc etter steking skjærer jeg i stykker omtrent som en pai. Fin lunsj eller lett og enkel middag en travel dag.

Anonymkode: eb1c2...de8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...