AnonymBruker Skrevet 22. juni 2020 #1 Del Skrevet 22. juni 2020 Hvordan spiser du ovnspannekake? Og hva bruker du som fyll? Anonymkode: c9344...2a1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juni 2020 #2 Del Skrevet 22. juni 2020 - Med kun revet smaksrik ost i røren, og med grønn salat m/vinaigrette til. Også godt med noen skiver spekeskinke på den ferdigstekte ostepannekaken - blir nesten som en enkel quiche - Med pølser som får steke med i ovnen (britisk toad in the hole), og salat, evt onion gravy og dampede grønnsaker - Røkelaks, avokado, chèvre og grønne blader som feks ruccola eller babyleaf - Speilegg, bacon og bakte tomater - Bacon og eple som steker med i ovnen, og rørte tyttebær til Til dessert er det godt med friske bær, is, lønnesirup og evt litt revet sjokolade. Anonymkode: eb1c2...de8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juni 2020 #3 Del Skrevet 22. juni 2020 Hvor mye ost bruker du til hvor stor røre? Herlig med tips! Alt er nytt for meg. Jeg er bare vant med bacon i bunnen. Tusen takk! Anonymkode: c9344...2a1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juni 2020 #4 Del Skrevet 22. juni 2020 Bacon som stekes med oppå, og blåbærsyltetøy til! Anonymkode: 75e9f...09f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2020 #5 Del Skrevet 23. juni 2020 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvor mye ost bruker du til hvor stor røre? Herlig med tips! Alt er nytt for meg. Jeg er bare vant med bacon i bunnen. Tusen takk! Anonymkode: c9344...2a1 Jeg bruker denne grunnoppskriften: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VyS9fREherIJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/6648-dutch-baby+&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no Men aner ikke hvor mye ost, en liten neve vil jeg si? Her er en oppskrift med ost: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wwFbaKNB39UJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/1017789-savory-dutch-baby+&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no Denne har jeg også siklet på: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CBqC-uyy-YkJ:https://cooking.nytimes.com/recipes/1020723-dutch-baby-with-bacon-and-runny-camembert+&cd=6&hl=no&ct=clnk&gl=no Hvis du googler "dutch baby toppings" vil du også finne flere tips til fyll. Når jeg fyller en sånn pannekake med feks røkelaks etc etter steking skjærer jeg i stykker omtrent som en pai. Fin lunsj eller lett og enkel middag en travel dag. Anonymkode: eb1c2...de8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2020 #6 Del Skrevet 23. juni 2020 En litt kuriøs variant tilslutt, forresten: Du kan fylle pannekaken med en hel søndagsmiddag. https://www.bbcgoodfood.com/recipes/giant-yorkshire-pudding-sunday-lunch Anonymkode: eb1c2...de8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå