Chiquita Skrevet 4. juli 2005 #1 Skrevet 4. juli 2005 På onsdag kommer det 4 damer hit fra barselsgruppa mi, med sine 4 søte små. Noen tips til hva jeg kan servere dem? Det må være "friskt og godt", siden det er så varmt Enkelt å lage Ikke ta så lang tid i lage Må kunne lages dagen før (altså i morgen) Må være enkelt å forsyne seg av, og enkelt å spise. Disse damene sitter så og si alltid med barna i fanget, og blir da "en-hånds-spisere", så det at "serverng" og spising er enkelt er et "must"... Hjelp!
Elze Skrevet 4. juli 2005 #2 Skrevet 4. juli 2005 Spekemat er jo enkelt både å servere og spise. Og nydelig sommermat!
Chiquita Skrevet 4. juli 2005 Forfatter #3 Skrevet 4. juli 2005 spekemat er vel ikke så "friskt og godt" blir raskt for "tungt" med potetsalat osv til, synes jeg det skall ikke være et "måltid", men som noe godt til kaffe'n, liksom
gaja Skrevet 4. juli 2005 #4 Skrevet 4. juli 2005 hva med piroger? det er enkelt å spise ihvertfall. det er også enkelt å lage, men det tar litt tid. Og det kan gjerne lages dagen før, og enten serveres varme eller kalde du kan fylle dem med hva du vil, men jeg syns det er godt med ost og skinke. Det skal også være veldig godt med eplesyltetøy (med eplebiter!) :-) lag pizzadeig, la den heve. del den i små emner, trykk eller kjevle hver bit til en noenlunde rund form. legg fyllet på den ene halvdelen, og brett den andre over. trykk kantene godt sammen. pensle med egg. (husk å merke dem for å vite hva som er inni; du kan f.eks. prikke forskjellige mønstre med en gaffel) hvis du vil lage dem litt sunnere, kan du bruke fullkornsmel i pizzadeigen, og velge et sunt fyll..
Chiquita Skrevet 4. juli 2005 Forfatter #5 Skrevet 4. juli 2005 takk for tipset skal huske det til senere. tror nemlig jeg har bestemt meg for fruktsalat nå - med is til. DET må jo være godt i varmen :-)
Cinzia Skrevet 5. juli 2005 #6 Skrevet 5. juli 2005 Jeg prøvde denne http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php...ht=fruktdessert i fjor sommer, og den var veldig god!
Nella Skrevet 5. juli 2005 #7 Skrevet 5. juli 2005 Ellers er det en oppskrift her som jeg har skikkelig troa på. Tenkte å prøve selv over helga Jordbær er digg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå