T-Rex Skrevet 19. juni 2020 #1 Del Skrevet 19. juni 2020 Nykål er så godt, og jeg gnafser den gjerne rå, som den er. Men har noen gode tilberedningstips til å bruke den som middagstilbehør, altså bortsett fra bare lettkokt? Ja, jeg kan google, men tar gjerne imot noen tips herfra. 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
UriBurstyn Skrevet 19. juni 2020 #2 Del Skrevet 19. juni 2020 Grillet nykål er nydelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 19. juni 2020 Forfatter #3 Del Skrevet 19. juni 2020 Just now, UriBurstyn said: Grillet nykål er nydelig. Bare grillet på aluminiumsfolie, som den er? Eller marinert, krydret...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 19. juni 2020 #4 Del Skrevet 19. juni 2020 Spiser du grillmat er det jo kjempegodt med coleslaw til, laget av nykål m.m. Det er mange oppskrifter å finne på nett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 19. juni 2020 Forfatter #5 Del Skrevet 19. juni 2020 Just now, Million said: Spiser du grillmat er det jo kjempegodt med coleslaw til, laget av nykål m.m. Det er mange oppskrifter å finne på nett. Ja, den blir vel enda bedre med nykål. Jeg er glad i vanlig hodekål også, men den er jo noe kraftigere i smaken. Takk for tips! 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
UriBurstyn Skrevet 19. juni 2020 #6 Del Skrevet 19. juni 2020 1 minutt siden, T-Rex skrev: Bare grillet på aluminiumsfolie, som den er? Eller marinert, krydret...? Som den er. Du kan velge mange ting å ha på etterpå, bare å google oppskrifter. Finnes veldig mange der ute. Noen ganger har jeg kun litt smør på, andre ganger kjører jeg på med bacon og blåmuggost. Kommer an på om jeg har nykål som tilbehør eller hovedrett 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 19. juni 2020 Forfatter #7 Del Skrevet 19. juni 2020 Just now, UriBurstyn said: Som den er. Du kan velge mange ting å ha på etterpå, bare å google oppskrifter. Finnes veldig mange der ute. Noen ganger har jeg kun litt smør på, andre ganger kjører jeg på med bacon og blåmuggost. Kommer an på om jeg har nykål som tilbehør eller hovedrett 😊 Nykål som hovedrett... Ja, den er jo faktisk akkurat så god! Må prøves. 😁 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2020 #8 Del Skrevet 19. juni 2020 Grille er godt. Men nykål syns jeg blir aller best plain dampet med maldonsalt og smør😋 Anonymkode: 63e43...b4a 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 19. juni 2020 #9 Del Skrevet 19. juni 2020 21 minutter siden, T-Rex skrev: Ja, den blir vel enda bedre med nykål. Jeg er glad i vanlig hodekål også, men den er jo noe kraftigere i smaken. Takk for tips! 😀 Og nå fikk jeg lyst på en tallerken coleslaw, bare å spise alene, kald mat! Det hadde vært nydelig i denne varmen. Synd jeg allerede har kjempet meg frem og tilbake til butikken til fots i denne kvelende varmen i dag. Orker ikke en tur til for å kjøpe kål osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
000VF000 Skrevet 19. juni 2020 #10 Del Skrevet 19. juni 2020 2 minutter siden, AnonymBruker said: Grille er godt. Men nykål syns jeg blir aller best plain dampet med maldonsalt og smør😋 Anonymkode: 63e43...b4a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 19. juni 2020 Forfatter #11 Del Skrevet 19. juni 2020 7 minutter siden, AnonymBruker said: Grille er godt. Men nykål syns jeg blir aller best plain dampet med maldonsalt og smør😋 Anonymkode: 63e43...b4a Det helt enkle kan være utrolig nydelig, med gode råvarer! Enig i den. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 19. juni 2020 Forfatter #12 Del Skrevet 19. juni 2020 5 minutter siden, Million said: Og nå fikk jeg lyst på en tallerken coleslaw, bare å spise alene, kald mat! Det hadde vært nydelig i denne varmen. Synd jeg allerede har kjempet meg frem og tilbake til butikken til fots i denne kvelende varmen i dag. Orker ikke en tur til for å kjøpe kål osv. Denne varmen er et slit! Jeg trives best når det er sånn 18-22. Jeg har kålen, men ikke de andre ingrediensene, så vi er litt i samme båt der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2020 #13 Del Skrevet 20. juni 2020 Elsker nykål! Jeg smelter godt smør i wokpanna, river i et fedd hvitløk og kanskje et dryss chilipulver (kommer litt an på hva jeg skal spise kålen til). Når dette er blandet har jeg i strimlet av kål, en klunk soya og steker det til kålen faller sammen. Elsker dette! Kan spise det som tilbehør til alt. Anonymkode: 8b29c...701 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå