Gjest Kokken Skrevet 3. juli 2005 #1 Del Skrevet 3. juli 2005 Tenkte å lage Chicken Tandoori nå, men har jo selvfølgelig ikke Creme Fraiche. Tror dere det kan gå an med Yoghurt naturell i stedet? Det er 125ml som skal settes i slutten av koketiden. Jeg er helt tragisk på kjøkkenent... :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smørblomsten Skrevet 4. juli 2005 #2 Del Skrevet 4. juli 2005 Kan bli et problem, siden yoghurt har en tendens til å 'smuldre opp' /dele seg i varm mat...men prøv evt, og si fra hvis det går bra!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 4. juli 2005 #3 Del Skrevet 4. juli 2005 Vi bruker i alle fall stadig yoghurt, rømme og creme fraise om hverandre uavhengig av hva som står på pakka/i oppskriften. Klarer jo aldri å kjøpe inn rett boks... *sukk* Men det går som regel ganske bra, har blitt spiselig hver gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
glaciera Skrevet 4. juli 2005 #4 Del Skrevet 4. juli 2005 Ja det går fint å erstatte cf med yoghurt. Bare pass på at den røres i helt til slutt og at maten ikke koker etter at yoghurten er tatt i - da kan den skille seg. Det smaker ikke annerledes men ser litt traurig ut... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. juli 2005 #5 Del Skrevet 5. juli 2005 Burde gå fint det. Ersatter stadig vekk creme fraiche med enten lettrømme eller matfløte. Man prøver jo å være sunn.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 5. juli 2005 #6 Del Skrevet 5. juli 2005 Nå har det kommet "matyoghurt" da, så da kan du jo bruke det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå