Gjest Kokken Skrevet 3. juli 2005 #1 Skrevet 3. juli 2005 Tenkte å lage Chicken Tandoori nå, men har jo selvfølgelig ikke Creme Fraiche. Tror dere det kan gå an med Yoghurt naturell i stedet? Det er 125ml som skal settes i slutten av koketiden. Jeg er helt tragisk på kjøkkenent... :oops:
Smørblomsten Skrevet 4. juli 2005 #2 Skrevet 4. juli 2005 Kan bli et problem, siden yoghurt har en tendens til å 'smuldre opp' /dele seg i varm mat...men prøv evt, og si fra hvis det går bra!!
Grooo Skrevet 4. juli 2005 #3 Skrevet 4. juli 2005 Vi bruker i alle fall stadig yoghurt, rømme og creme fraise om hverandre uavhengig av hva som står på pakka/i oppskriften. Klarer jo aldri å kjøpe inn rett boks... *sukk* Men det går som regel ganske bra, har blitt spiselig hver gang
glaciera Skrevet 4. juli 2005 #4 Skrevet 4. juli 2005 Ja det går fint å erstatte cf med yoghurt. Bare pass på at den røres i helt til slutt og at maten ikke koker etter at yoghurten er tatt i - da kan den skille seg. Det smaker ikke annerledes men ser litt traurig ut...
Gjest gjest1 Skrevet 5. juli 2005 #5 Skrevet 5. juli 2005 Burde gå fint det. Ersatter stadig vekk creme fraiche med enten lettrømme eller matfløte. Man prøver jo å være sunn..
Gjest gjest1 Skrevet 5. juli 2005 #6 Skrevet 5. juli 2005 Nå har det kommet "matyoghurt" da, så da kan du jo bruke det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå