AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #1 Skrevet 18. juni 2020 Jeg liker virkelig ikke pesto, jeg har prøvd det flere ganger, men jeg blir bare kvalm. Når jeg søker på kylling- og pastasalat, er det ofte pesto som blir foreslått. Finnes det andre gode dressinger? Anonymkode: c1787...f38
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #2 Skrevet 18. juni 2020 Jeg synes det er godt med karri til kylling. Kan bruke yoghurt naturell eller creme fraîche og blande i karripasta. Anonymkode: 5e10d...f75
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #3 Skrevet 18. juni 2020 Jeg iker å "kaste" pastaen i en miks av tørkede urter, olivenolje og sitronsaft når den er ferdigkokt og deretter avkjøle noen timer i kjøleskap slik at den får trukket til seg smakene. Synes egentlig at det er godt nok, men iblant tar jeg også på hvitløksdressing for salat (slik man kjøper på flaske i matbutikken) når jeg skal spise pastasalaten Anonymkode: b0b9a...ab1 2
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #4 Skrevet 18. juni 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg synes det er godt med karri til kylling. Kan bruke yoghurt naturell eller creme fraîche og blande i karripasta. Anonymkode: 5e10d...f75 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg iker å "kaste" pastaen i en miks av tørkede urter, olivenolje og sitronsaft når den er ferdigkokt og deretter avkjøle noen timer i kjøleskap slik at den får trukket til seg smakene. Synes egentlig at det er godt nok, men iblant tar jeg også på hvitløksdressing for salat (slik man kjøper på flaske i matbutikken) når jeg skal spise pastasalaten Anonymkode: b0b9a...ab1 Takk for tips! 😄 Anonymkode: c1787...f38
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #5 Skrevet 18. juni 2020 Jeg bruker oljen fra Apetina "feta"-osten. Syns den er en god blanding av olje og urter. Og så så lettvint! Anonymkode: 85f4c...7d2 4
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #6 Skrevet 18. juni 2020 Karrisaus, eller røre inn kremost med smak(urter/krydder), eller honey/mustanrd dressing til kyllingsalat (uten pasta) Anonymkode: 7bc61...769
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #7 Skrevet 18. juni 2020 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker oljen fra Apetina "feta"-osten. Syns den er en god blanding av olje og urter. Og så så lettvint! Anonymkode: 85f4c...7d2 Det hørtes helt nydelig ut! 😋 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Karrisaus, eller røre inn kremost med smak(urter/krydder), eller honey/mustanrd dressing til kyllingsalat (uten pasta) Anonymkode: 7bc61...769 Kremost har jeg virkelig ikke tenkt på! Det må jeg prøve! Anonymkode: c1787...f38 1
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #9 Skrevet 18. juni 2020 Gidder sjelden lage dressing. Liker best å ha over litt olivenolje, og presse sitronsaft over, og så krydre etter behov. Blir friskt og godt. Så hender det jeg rister sammen olje og dijonsennep, også godt. Anonymkode: 4ff0e...0a0
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #10 Skrevet 18. juni 2020 Halve majones, halve creme fraiche, karrikrydder og sitrondråper Anonymkode: a3149...1ff 1
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #11 Skrevet 18. juni 2020 Fransk dressing fra idun. Bare vanlig Thousand island. Eller, ganske usunt med tanke på mengde, men aioli er så godt! Anonymkode: b214a...05e
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #12 Skrevet 18. juni 2020 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg liker virkelig ikke pesto, jeg har prøvd det flere ganger, men jeg blir bare kvalm. Når jeg søker på kylling- og pastasalat, er det ofte pesto som blir foreslått. Finnes det andre gode dressinger? Anonymkode: c1787...f38 Prøv med hjemmelaget pesto, det er noe helt annet enn de fleste du kjøper ferdig Her får du tips og oppskrifter: https://www.godt.no/artikkel/23343726/hjemmelaget-pesto-paa-seks-spennende-maater Anonymkode: 78731...09b
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #13 Skrevet 18. juni 2020 Jeg bruker å lage en dressing av majones, ett par spiseskjeer rømme/creme fraiche, karri og honning Anonymkode: 4e882...6fb
løkkisalad Skrevet 18. juni 2020 #14 Skrevet 18. juni 2020 Fader Martin fra kiwi er faktisk utrolig god til kylling og pasta!😍
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2020 #15 Skrevet 18. juni 2020 Noen ganger lager jeg dressing av rømme, majones, blåmuggost og hvitløk. Liker godt blåmuggost til kylling, og en av de få tingene jeg ikke liker er karry. Anonymkode: 26409...9a1
Meadow Skrevet 18. juni 2020 #16 Skrevet 18. juni 2020 Liker godt en blanding av olivenolje, sitron og balsamicosirup, eller rett og slett denne:
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2020 #17 Skrevet 19. juni 2020 Lager ofte en kjapp dressing av ca halv boks lettrømme, tilsvarende mengde lettmajones (rømme kan erstattes med yoghurt naturell og redusere majonesmengden om du er opptatt av kalorier), 1/2 ts salt, litt pepper, ca 1 ts tørket persille, ca 1 ts tørket gressløk, ca 1 1/2 - 1 ts hvitløkspulver og en liten skvis sitronsaft. Anonymkode: 38ec6...342
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå