AnonymBruker Skrevet 16. juni 2020 #1 Del Skrevet 16. juni 2020 Jeg skal på telttur for første gang. Er snakk om en natt så vurderer å ha kun med mat som kan spises uten å varme opp. Hva har man egentlig med på telttur som tåler et døgn i utetemperatur uten å bli dårlig? Anonymkode: c8e3b...3e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. juni 2020 #2 Del Skrevet 16. juni 2020 Polarbrød og tubeost Frukt Pølser på termos og lomper Anonymkode: 6d04b...f02 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Melis123 Skrevet 16. juni 2020 #3 Del Skrevet 16. juni 2020 Pizzasnurrer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. juni 2020 #4 Del Skrevet 16. juni 2020 Man kan lage wraps og ta med. Er jo litt avhengig av temperaturen ute. Om det er veldig varmt kan du jo ta med en fryst vannflaske som du bruker som kjøleelement. Da har du også kald drikke til maten om du skal spise innen noen timer. Anonymkode: 4b5e2...ebe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grønt blad Skrevet 16. juni 2020 #5 Del Skrevet 16. juni 2020 Kjempelurt å tenke enkelt på første teltturen! Jeg foretrekker grovbrød med pålegg. Jo grovere, jo lenger holder det seg saftig. Pålegg kan være det meste, f.eks. tubeost, syltetøy på klemmeflaske, leverpostei (ev. porsjonspakke), makrell i tomat, kaviar, hardkokte egg (kokt hjemme), banan, Nugatti, spekeskinke/saltpølse/annen spekemat, jordbær. Yoghurt-klemmepose (f.eks. frokostyoghurt fra Q) som har ligget en natt i fryseren - tiner mens du er på tur, og holder fint til frokost dagen etter. Bland gjerne med havregryn. Vi har også hatt med Jarlsberg i skiver. Den er god, men blir selvsagt litt svett. På tur smaker det uansett godt. For en såpass kort tur, kan man egentlig ta med det meste av pålegg. Kvaliteten vil forringes noe, men ikke slik at det kan bli farlig. Dersom du telter ved bilen eller ikke skal gå langt, kan du ta med fryseelementer eller en vanlig vannflaske som har ligget i fryseren (slik AB over skrev). Vil du oppgradere, kan du alltids ta med varmmat på mat-termos, men tror ikke jeg ville gjort det på den første teltturen. God tur! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2020 #6 Del Skrevet 17. juni 2020 Min go-to-mat for korte turer er eggerøre, spekemat, morr, cherrytomater, etc. Godt med noe salt etter å ha gått og svettet litt. Anonymkode: f85b7...b32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sølvdryss Skrevet 28. juni 2020 #7 Del Skrevet 28. juni 2020 Har bommet før. Måtte bært på unødvendig mye utstyr og mat. Stormkjøkken, rødsprit, enganfsgeill osv. Og blir jo mer gris også. Og kjipt om man glemmer lighteren. Spekemat holder seg greit. Hvis det er vann i nærheten kan du legge en pose med varer nedi. Til middag ville jeg kanskje hatt spekemat, ta med eggerøre, potetsalat og lomper. Restene kan brukes som pålegg på ferdig skivet brød. Ville kanskje tatt med smør eller majones. Ellers ville jeg tatt med noe lettere som mellommåltid. Feks bananer, nøtteblanding, pizzasnurrer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2020 #8 Del Skrevet 28. juni 2020 Polarbrød med pålegg (feks tubeost, nugatti på tube, syltetøy på tube) Anonymkode: 0677d...7e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå