AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #1 Skrevet 15. juni 2020 Her i bygda leier bonden inn polakker som bor i brakker i kummerlige forhold i sesongen. Og der jordbæråkerne er har de satt ut en do. Den er så liten at det ikke er vask der kan man se. Tenker bare fy så ekkelt, der er de hele dagen å plukker jordbær, setter seg på ramma i ny og ne og får ikke vasket hendene? Anonymkode: 5cb38...ca9 4
anonym 4545 Skrevet 15. juni 2020 #2 Skrevet 15. juni 2020 Kanskje det likevel er innlagt vann og blir benyttet håndsprit i tillegg. 1
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #3 Skrevet 15. juni 2020 Da tenker jeg du kontakter Mattilsynet. Anonymkode: f0a42...b87 26
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #4 Skrevet 15. juni 2020 Det der er nok dessverre mer vanlig enn vi ønsker å tro. Vask ALLTID frukt og bær Anonymkode: 4ab6a...981 12
solmåneogstjerner Skrevet 15. juni 2020 #5 Skrevet 15. juni 2020 Sannsynligvis har de sprit. Men uansett så skyller man jordbærene før man spiser dem... rett før, ellers blir de vasne. 2
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #6 Skrevet 15. juni 2020 Det er vel normalt. Anonymkode: a27c7...d1c
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #7 Skrevet 15. juni 2020 Det er veldig vanlig. Mange steder han de ikke do en gang men tisser i skogkanten. Og selv om de hadde hatt vann er det jo masse undersøkelser som viser at skremmende mange menn dropper håndvask etter toalettbesøk 😅😉 Anonymkode: e4453...c98 5
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #8 Skrevet 15. juni 2020 4 timer siden, solmåneogstjerner skrev: Sannsynligvis har de sprit. Men uansett så skyller man jordbærene før man spiser dem... rett før, ellers blir de vasne. 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Det er veldig vanlig. Mange steder han de ikke do en gang men tisser i skogkanten. Og selv om de hadde hatt vann er det jo masse undersøkelser som viser at skremmende mange menn dropper håndvask etter toalettbesøk 😅😉 Anonymkode: e4453...c98 Men å skylle jordbær i vann fjerner ikke tarmbakterier. Tenker jo spesielt på om de bæsjer. Jordbær har så ru overflate at jeg tviler på det har noe særlig for seg å skylle i vann. Grøss 🤢 Anonymkode: 5cb38...ca9 6
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #9 Skrevet 15. juni 2020 Tror jeg har lest om dette tidligere? Samme gjelder forresten all frukt og grønt som blir importert. Inkludert feks mais på hermetikk... Mais blir ofte varmebehandlet i utlandet, her spiser vi det bare 😅 Anonymkode: 661eb...a60 1
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #10 Skrevet 15. juni 2020 Legg bær i vann med eddik i 10 min. Fjerner det meste Anonymkode: e4453...c98 1
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #11 Skrevet 15. juni 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Legg bær i vann med eddik i 10 min. Fjerner det meste Anonymkode: e4453...c98 Takk for tips! Anonymkode: f3bf1...3f5
Jdz Skrevet 15. juni 2020 #12 Skrevet 15. juni 2020 4 timer siden, solmåneogstjerner skrev: Sannsynligvis har de sprit. Men uansett så skyller man jordbærene før man spiser dem... rett før, ellers blir de vasne. Selvfølgelig gjør man det, for å skylle bort jord og støv, men man kan ikke skylle bort E.coli og salmonella med kaldt vann... 4
Gullik Skrevet 15. juni 2020 #13 Skrevet 15. juni 2020 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Legg bær i vann med eddik i 10 min. Fjerner det meste Anonymkode: e4453...c98 Blir det ikke eddiksmak av bæra da? 3
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2020 #14 Skrevet 15. juni 2020 30 minutter siden, Gullik skrev: Blir det ikke eddiksmak av bæra da? Nei. Trodde også det da jeg fikk tipset men smaker ingenting Anonymkode: e4453...c98 1
Elaine Marley Skrevet 15. juni 2020 #15 Skrevet 15. juni 2020 (endret) Tråden er ryddet for spekulasjoner og svar til dette. Elaine Marley, mod. Endret 15. juni 2020 av Elaine Marley
ashera Skrevet 15. juni 2020 #16 Skrevet 15. juni 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Tror jeg har lest om dette tidligere? Samme gjelder forresten all frukt og grønt som blir importert. Inkludert feks mais på hermetikk... Mais blir ofte varmebehandlet i utlandet, her spiser vi det bare 😅 Anonymkode: 661eb...a60 Haha, hermetisering innebærer jo varmebehandling over tid, så du kan være helt trygg på at hermetisk mais er varmebehandlet. 4
Elaine Marley Skrevet 15. juni 2020 #17 Skrevet 15. juni 2020 Tråden er ryddet for kommentarer til moderering. Tilbakemeldinger tas på Pm eller på Ris og ros. Elaine Marley, mod.
Gjest Villfisker Skrevet 17. juni 2020 #18 Skrevet 17. juni 2020 Æsj. Jeg skal i hvert fall ikke kjøpe bær
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2020 #19 Skrevet 17. juni 2020 På 15.6.2020 den 15.36, AnonymBruker skrev: Tror jeg har lest om dette tidligere? Samme gjelder forresten all frukt og grønt som blir importert. Inkludert feks mais på hermetikk... Mais blir ofte varmebehandlet i utlandet, her spiser vi det bare 😅 Anonymkode: 661eb...a60 All hermetikk blir heldigvis varmebehandlet. Altså, alt blir varmebehandlet før det hermetiseres. Dette for å drepe eventuelle såkalt anaerobe bakterier (bakterier som lever i luft-tette miljøer). Så hermetikk er trygt akkurat idet du tar det ut av boksen. Anonymkode: 4146e...1b0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå