AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #1 Skrevet 12. juni 2020 Hvordan gjør dere med mat ved telting i utmarka nå om sommeren når det er forbud mot engangsgriller, stormkjøkken, grill og bål? Hva skal vi spise? Anonymkode: 04815...1da
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #2 Skrevet 12. juni 2020 Det er ikke forbud mot engangsgrill, grill og stormkjøkken? Anonymkode: 9c0e4...28b 1
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #3 Skrevet 12. juni 2020 Man bruker mat som ikke må lages på bål. Anonymkode: 6775b...456 2
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #4 Skrevet 12. juni 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er ikke forbud mot engangsgrill, grill og stormkjøkken? Anonymkode: 9c0e4...28b Jo: https://brannvernforeningen.no/gode-rad/fritid-og-reise/balbrenning/ Men, det står også at det kan være lov om man bruket hodet og ikke fyrer opp grillen steder det ikke begynner å brenne (på svaberget, nede i vannkanten på sanden, o.l.). Anonymkode: 99b09...5ae
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #5 Skrevet 12. juni 2020 3 hours ago, AnonymBruker said: Man bruker mat som ikke må lages på bål. Anonymkode: 6775b...456 Takk for godt tips! Anonymkode: 04815...1da 1
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2020 #6 Skrevet 12. juni 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Man bruker mat som ikke må lages på bål. Anonymkode: 6775b...456 Det samme gjør vi. Man kan f.eks. ha med varmt vann på termos eller allerede varm mat på mat-termos. Anonymkode: dcf8e...09b
frekvens Skrevet 12. juni 2020 #7 Skrevet 12. juni 2020 Jeg fyrer bål året rundt. Alltid på plasser der det opplagt ikke kan spre seg. Mat lager jeg på en liten primus siden jeg ofte ikke får samlet nokk ved oppi steinrøysa. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå