Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan gjør dere med mat ved telting i utmarka nå om sommeren når det er forbud mot engangsgriller, stormkjøkken, grill og bål? Hva skal vi spise? 

Anonymkode: 04815...1da

AnonymBruker
Skrevet

Det er ikke forbud mot engangsgrill, grill og stormkjøkken?

Anonymkode: 9c0e4...28b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Man bruker mat som ikke må lages på bål.

Anonymkode: 6775b...456

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er ikke forbud mot engangsgrill, grill og stormkjøkken?

Anonymkode: 9c0e4...28b

Jo: https://brannvernforeningen.no/gode-rad/fritid-og-reise/balbrenning/

Men, det står også at det kan være lov om man bruket hodet og ikke fyrer opp grillen steder det ikke begynner å brenne (på svaberget, nede i vannkanten på sanden, o.l.). 

Anonymkode: 99b09...5ae

AnonymBruker
Skrevet
3 hours ago, AnonymBruker said:

Man bruker mat som ikke må lages på bål.

Anonymkode: 6775b...456

Takk for godt tips! 

Anonymkode: 04815...1da

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Man bruker mat som ikke må lages på bål.

Anonymkode: 6775b...456

Det samme gjør vi. Man kan f.eks. ha med varmt vann på termos eller allerede varm mat på mat-termos.

Anonymkode: dcf8e...09b

Skrevet

Jeg fyrer bål året rundt. Alltid på plasser der det opplagt ikke kan spre seg. Mat lager jeg på en liten primus siden jeg ofte ikke får samlet nokk ved oppi steinrøysa. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...