Gjest Trynefaktor Skrevet 2. juni 2020 #1 Skrevet 2. juni 2020 Dumt spørsmål kanskje. Men plukker dere ut innmaten med gaffel?
Maleficenta Skrevet 2. juni 2020 #4 Skrevet 2. juni 2020 2 minutter siden, Guidet Kvinne skrev: Ja. Er åpen for andre forslag! Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. 6
Guidet Kvinne Skrevet 2. juni 2020 #5 Skrevet 2. juni 2020 1 minutt siden, Maleficenta skrev: Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. Ja, det gjør jeg noen ganger. Blir ofte litt usikker på hva som tar seg best ut på restaurant. 1
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #6 Skrevet 2. juni 2020 Du tar blåskjellene og kaster i søpla. Anonymkode: a05e5...da3
Gjest Trynefaktor Skrevet 2. juni 2020 #7 Skrevet 2. juni 2020 15 minutter siden, Maleficenta skrev: Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. Ja! Det er det jeg og har lest. Men aldri sett. 😂 Hva gjør du på restaurant? Jeg har pleid å holde skjellet i en hånd, pirke ut innholdet med en gaffel. Er det fint nok? 🙈
Maleficenta Skrevet 2. juni 2020 #8 Skrevet 2. juni 2020 6 minutter siden, Trynefaktor skrev: Ja! Det er det jeg og har lest. Men aldri sett. 😂 Hva gjør du på restaurant? Jeg har pleid å holde skjellet i en hånd, pirke ut innholdet med en gaffel. Er det fint nok? 🙈 Ja er det noen annen måte? Man må jo holde skjellet
Brunhilde Skrevet 4. juni 2020 #9 Skrevet 4. juni 2020 On 6/3/2020 at 12:48 AM, Maleficenta said: Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. Alltid Både hjemme og på resturant. Så stikker jeg det ene tomme skallet inn i det neste og legger dem i en fin kant rundt tallerkenen. 3
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2020 #10 Skrevet 4. juni 2020 Bruker alltid et tom skjell som en klype, uansett hvor jeg spiser. Det enkle er ofte det beste😉 Anonymkode: b616a...35b
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2020 #11 Skrevet 5. juni 2020 22 timer siden, AnonymBruker skrev: Bruker alltid et tom skjell som en klype, uansett hvor jeg spiser. Det enkle er ofte det beste😉 Anonymkode: b616a...35b Samme her! Funker mye bedre enn gaffel! Anonymkode: 592a8...071
Zzyzx Skrevet 6. juni 2020 #12 Skrevet 6. juni 2020 På 4.6.2020 den 20.29, Brunhilde skrev: Alltid Både hjemme og på resturant. Så stikker jeg det ene tomme skallet inn i det neste og legger dem i en fin kant rundt tallerkenen. Det er ikke så mange som stabler pent, selv ikke på steder som spesialiserer seg på blåskjell. Pleier alltid å få noen artige kommentarer fra servitørene. Og ja, helt innafor å bruke et tomt skjell som klype, selv på finere steder. 1
Gjest Trynefaktor Skrevet 6. juni 2020 #13 Skrevet 6. juni 2020 På 3.6.2020 den 1.10, Maleficenta skrev: Ja er det noen annen måte? Man må jo holde skjellet Kan jo tydeligvis bruke skjellet, som andre her skriver.
Taluno Skrevet 7. juni 2020 #14 Skrevet 7. juni 2020 Jeg holder skjellet i hånden, og bruker gaffel eller ett annet skjell for å få ut innmaten om jeg spiser ute. Spiser jeg hjemme så bruker jeg like greit fingrene på enkelte skjell.
Maleficenta Skrevet 7. juni 2020 #15 Skrevet 7. juni 2020 21 timer siden, Trynefaktor skrev: Kan jo tydeligvis bruke skjellet, som andre her skriver. Jo men uansett om man bruker et annet skjell eller gaffel til å plukke ut innmaten fra et annet skjell. Men likevel må man jo holde det skjellet innmaten er i med den andre hånden og. Om ikke forstår jeg ikke hvordan man skal få til å spise det
Morpheus Skrevet 7. juni 2020 #16 Skrevet 7. juni 2020 Beste måten å spise blåskjell på et å putte de i blenderen med skall og det hele på. Ev. Bruk stavmikser. Kjør de helt til skallet er opp malt og hele vellingen har en grå-mørkebrun farge og yoghurt lignende konsistens. Spises med skje. Ev. om du synes den smaken er litt flat og kjedelig. Kan du ha oppi litt blåmuggost, leverpostei eller makrell i tomat når du kjører den i blenderen. Husk at smaken blir mer utpreget over tid. Så setter du dette 2-3 dager på et sted hvor det er litt varmt. F. Eks i solsteiken. Blir smaken (om mulig) enda mer interessant. Vel bekomme!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå