AnonymBruker Skrevet 27. mai 2020 #1 Skrevet 27. mai 2020 Etter at jeg sluttet å drikke kullsyreholdige drikker, så har jeg nesten aldri luft i magen, noe som forbauser meg litt... Gir kullsyreholdige drikker SÅ mye luft i magen? Hva er deres opplevelse? Har dere evt prøvd å kutte ut kullsyreholdige drikker og opplevd reduksjon av luft i magen? Ellers; andre erfaringer med andre typer mat/ drikke som gir dere luft i magen. Hører gjerne om dere har valgt å kutte ned på mat eller drikke som gir/ ga dere mye luft i magen. Anonymkode: 7645d...b0f
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2020 #2 Skrevet 27. mai 2020 Mel og gjær er en gjenganger her. Så alt av bakst, der boller og brød er verstingene. Holder meg mest mulig unna det. Øl går bra, men drikker hovedsakelig glutenfritt øl hvis jeg drikker øl. Mye fiber kan også gi luft i magen. Anonymkode: 68df5...135 1
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2020 #3 Skrevet 27. mai 2020 Så og si alt jeg spiser gir meg luft i magen, spiser mye brød/pasta/gluten, bønner, linser, løk og hvitløk osv så og si hver dag, dette gir jo som kjent litt luft i magen. Trodde det var normalt å ha det hele tiden.. Er ikke så mye at det plager meg, men jeg blir oppblåst etter hvert måltid liksom Anonymkode: 91b2b...bcb
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2020 #4 Skrevet 27. mai 2020 17 minutter siden, AnonymBruker skrev: Etter at jeg sluttet å drikke kullsyreholdige drikker, så har jeg nesten aldri luft i magen, noe som forbauser meg litt... Gir kullsyreholdige drikker SÅ mye luft i magen? Hva er deres opplevelse? Har dere evt prøvd å kutte ut kullsyreholdige drikker og opplevd reduksjon av luft i magen? Ellers; andre erfaringer med andre typer mat/ drikke som gir dere luft i magen. Hører gjerne om dere har valgt å kutte ned på mat eller drikke som gir/ ga dere mye luft i magen. Anonymkode: 7645d...b0f Kullsyreholdige drikker er ille. Dertil pannekaker, grøt, vafler. Retter med mye kokt melk eller ting laget av melk og mel. Bønner. Men pannekaker er nok verstingen. Fosen lukter tilogmed pannekaker Anonymkode: f0f78...8b3
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2020 #5 Skrevet 28. mai 2020 12 hours ago, AnonymBruker said: Så og si alt jeg spiser gir meg luft i magen, spiser mye brød/pasta/gluten, bønner, linser, løk og hvitløk osv så og si hver dag, dette gir jo som kjent litt luft i magen. Trodde det var normalt å ha det hele tiden.. Er ikke så mye at det plager meg, men jeg blir oppblåst etter hvert måltid liksom Anonymkode: 91b2b...bcb Hvorfor fortsetter du å spise det som gir deg luft i magen? Anonymkode: bc0f7...aa8
boblevann Skrevet 28. mai 2020 #6 Skrevet 28. mai 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor fortsetter du å spise det som gir deg luft i magen? Anonymkode: bc0f7...aa8 Fordi det er godt, og smaken overdøyver plagene? Ikke meg du siterte, men jeg blir sinnsykt oppblåst og «luftig» av alt av brød, boller, rundstykker, ris, pasta osvosv. Men det er godt da 😆
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2020 #7 Skrevet 28. mai 2020 Boller, gjærbakst, lakris og druer 😂 Anonymkode: 4ebd3...ae7
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2020 #9 Skrevet 28. mai 2020 Som mange andre, matvarer med mye gluten: bakst og pasta. Har fått et helt nytt liv etter at jeg fant ut dette og begynte å kutte ned. Bruker mye havremel i stedet for hvetemel, f.eks. i pannekaker. Sunt og godt, og jeg slipper så mye luft i magen. Anonymkode: 43a89...823
K.B. Skrevet 28. mai 2020 #10 Skrevet 28. mai 2020 Kylling. Levde så og si på kylling før, men etter at de endret fôr og pakkegass, så føler jeg meg som en romrakett på startrampa resten av dagen...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå