Gå til innhold

Hvordan er det å være daglig leder på et mellomstort hotell med restaurant ?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilke oppgaver har du? Hvordan er arbeidsdagen? 

Trives du? Hva kunne vært bedre ? Hvilken utdannelse har du? 

Anonymkode: 46c3d...c10

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ingen som har noe svar på dette ? 

Anonymkode: 46c3d...c10

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har jobbet som hotelldirektør tidligere, og må si jobben var i overkant krevende.

Jeg hadde ansvar for alt som skjedde på hotellet, og måtte bruke mye av arbeidstiden på å kontrollere at oppgavene som ble gitt faktisk ble utført. I tillegg var det en endeløs rekke rapporter, planer og prognoser som skulle skrives og leveres. Minst et par ganger i uken kom en uventet hasteoppgave, som førte til at jeg ikke kunne avslutte arbeidsdagen når jeg hadde planlagt. 

Lyspunktene var at jeg stort sett kunne legge opp dagen min selv, og hadde en viss grad av fleksitid.

Jeg trivdes med mange av oppgavene, men personalansvaret var svært krevende. Vi hadde ikke resepsjonssjef, så jeg risikerte ofte å bli ringt sent på kvelden grunnet sykdom. Da måtte jeg ofte inn og jobbe selv, noe som ikke er optimalt etter å allerede ha jobbet 8-10 timer samme dag. Dette ble betraktet som en del av stillingen, og ble ikke kompensert.

Jeg hadde bachelor i admorg, men jobbet meg oppover i systemet.

Anonymkode: 7bc7e...5fc

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk for svar :) 

Anonymkode: 46c3d...c10

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...