Gå til innhold

Finnbiff som har stått over natta.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Stekte opp finnbiff, men hadde ikke i annet enn løk. Den stod på kjøkkenet over natta, men vinduet var åpent så det var 17 grader der. Dagen etter frøs jeg kjøttet. Er det spiselig? 

Anonymkode: 14586...27d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bakterieutvikling vil være betydelig stor etter så mange timer i 17 gr.  Ville kastet det.  Ikke verdt å bli syk av. 

AnonymBruker
Skrevet

Oppskrift på matforgiftning dette.

Anonymkode: ea25b...236

AnonymBruker
Skrevet

Jeg hadde kastet det. Spiser ingen middagsrester som står på benken over natta. 

Anonymkode: 7bad3...27a

AnonymBruker
Skrevet
5 minutter siden, Apocalypte skrev:

Bakterieutvikling vil være betydelig stor etter så mange timer i 17 gr.  Ville kastet det.  Ikke verdt å bli syk av. 

 

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg hadde kastet det. Spiser ingen middagsrester som står på benken over natta. 

Anonymkode: 7bad3...27a

Jeg spiser ofte pizza som har stått over natta og har aldri blitt syk. Men spiser ikke pizza med sopp som har overnattet. Finnbiff er magert kjøtt. Vet ikke om jeg skal ta sjansen. 

ts

Anonymkode: 14586...27d

Skrevet

Jeg hadde ikke spist det. Hvorfor satte du det ikke i kjøleskapet?

AnonymBruker
Skrevet
13 minutter siden, Meadow skrev:

Jeg hadde ikke spist det. Hvorfor satte du det ikke i kjøleskapet?

Det var sent og jeg gikk bare og la meg fordi jeg ble så trett etter måltidet. Er kanskje best å kaste det. Kjøttet var en tabbe med for mye salt. Tenkte at saltet har gjort at det har tålt å stå over natta? Hvis jeg lager det opp igjen vil jeg ha i masse grønnsaker for å balansere saltet. 

ts

Anonymkode: 14586...27d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...