AnonymBruker Skrevet 25. mai 2020 #1 Skrevet 25. mai 2020 Stekte opp finnbiff, men hadde ikke i annet enn løk. Den stod på kjøkkenet over natta, men vinduet var åpent så det var 17 grader der. Dagen etter frøs jeg kjøttet. Er det spiselig? Anonymkode: 14586...27d
Djungelvrål Skrevet 25. mai 2020 #2 Skrevet 25. mai 2020 Bakterieutvikling vil være betydelig stor etter så mange timer i 17 gr. Ville kastet det. Ikke verdt å bli syk av.
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2020 #3 Skrevet 25. mai 2020 Oppskrift på matforgiftning dette. Anonymkode: ea25b...236
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2020 #4 Skrevet 25. mai 2020 Jeg hadde kastet det. Spiser ingen middagsrester som står på benken over natta. Anonymkode: 7bad3...27a
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2020 #5 Skrevet 25. mai 2020 5 minutter siden, Apocalypte skrev: Bakterieutvikling vil være betydelig stor etter så mange timer i 17 gr. Ville kastet det. Ikke verdt å bli syk av. 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg hadde kastet det. Spiser ingen middagsrester som står på benken over natta. Anonymkode: 7bad3...27a Jeg spiser ofte pizza som har stått over natta og har aldri blitt syk. Men spiser ikke pizza med sopp som har overnattet. Finnbiff er magert kjøtt. Vet ikke om jeg skal ta sjansen. ts Anonymkode: 14586...27d
Meadow Skrevet 25. mai 2020 #6 Skrevet 25. mai 2020 Jeg hadde ikke spist det. Hvorfor satte du det ikke i kjøleskapet?
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2020 #7 Skrevet 25. mai 2020 Anbefaler deg å lese denne fra Mattilsynet om matforgiftning:https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/smitte_fra_mat_og_drikke/hvilke_smittestoffer_og_matvarer_kan_du_ha_blitt_syk_av__inkubasjonstid_og_symptomer.34739 Anonymkode: ea25b...236
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2020 #8 Skrevet 25. mai 2020 13 minutter siden, Meadow skrev: Jeg hadde ikke spist det. Hvorfor satte du det ikke i kjøleskapet? Det var sent og jeg gikk bare og la meg fordi jeg ble så trett etter måltidet. Er kanskje best å kaste det. Kjøttet var en tabbe med for mye salt. Tenkte at saltet har gjort at det har tålt å stå over natta? Hvis jeg lager det opp igjen vil jeg ha i masse grønnsaker for å balansere saltet. ts Anonymkode: 14586...27d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå