AnonymBruker Skrevet 23. mai 2020 #1 Skrevet 23. mai 2020 Jeg skal lage ostekake og tenkte å ha bær i geleen på toppen. Mener jeg har hørt at enkelte frukt og bær gjør at geleen ikke stivner og jeg ønsker så klart ikke bruke disse, men jeg husker jo ikke hvilke frukt og bær dette gjelder? Er det blåbær tro? Anonymkode: 24557...475
Eediyat Skrevet 23. mai 2020 #2 Skrevet 23. mai 2020 Jeg kan, nesten, hjelpe deg. Frukt/bær som du KAN bruke er jordbær, bringebær, sitron, granateple (det er hvertfall de jeg har prøvd). Jeg googlet «ostekake blåbærlokk gelé» nå, og da kommer det opp flere bilder med blåbær i geleen, så ville tro det skulle funke? 1
Gjest Emet Skrevet 23. mai 2020 #3 Skrevet 23. mai 2020 Kiwi og ananas kan du ikke bruke.... Hermetisk ananas er ok har jeg hørt men ikke testet. De inneholder enzymer som gjør at gelatin ikke stivner. Er kanskje flere men da tror jeg det er veldig eksotiske frukt i alle fall, kommer ikke på noen flere. Alle bær er ok.
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #4 Skrevet 24. mai 2020 Papaya inneholder også enzymer som hinder gelé i å stivne. Anonymkode: e8c41...5c9 1
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #5 Skrevet 24. mai 2020 Tusen takk for svar! 😊 Anonymkode: 24557...475
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2020 #6 Skrevet 24. mai 2020 Min erfaring er at alt Stivner når du bruker halve vannmengden.. Anonymkode: 42f0c...9d9
Illumi Skrevet 24. mai 2020 #7 Skrevet 24. mai 2020 Ananas, kiwi, fiken, papaya, mango og guava. Hvis du varmebehandler de kan de brukes 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå