AnonymBruker Skrevet 22. mai 2020 #1 Skrevet 22. mai 2020 Bare lurer på hva som er vanlig. Anonymkode: cacf1...1ca
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2020 #3 Skrevet 22. mai 2020 33 minutter siden, Catalina Culès skrev: Har det på brødskive med smør. Jeg og. Rekesalat er pålegg for meg, ikke "hovedrett". Anonymkode: c16ef...060 1
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2020 #7 Skrevet 22. mai 2020 På billig-pøler eller skiver. Spent på andre alternativ Anonymkode: 705e1...87e
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2020 #8 Skrevet 22. mai 2020 Jeg har det på brødskiva. Er sjeldent jeg har noe annet enn kun brødskiva og rekesalaten. Har spist det på pølse en gang eller to, men det var ingen favoritt. Anonymkode: 04f91...9f4
Amatariel Skrevet 22. mai 2020 #9 Skrevet 22. mai 2020 Kun til to ting. Enten på brødskiven med en kokt skinke under. Eller på en pølse m/brød. 2
Prague Skrevet 22. mai 2020 #10 Skrevet 22. mai 2020 På brødskive oppå enten skinke eller fiskepudding, eller på pølse i lompe.
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2020 #11 Skrevet 23. mai 2020 På brødskive, men fiskepudding på, deretter finhakket purre eller vårløk over. Gressløk funker sikkert også. Det må prøves, er en høydare! Anonymkode: 6e12d...2aa 1
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2020 #12 Skrevet 23. mai 2020 Spiser det kun når jeg lager toast skagen, eller klassisk rekecocktail til forrett eller tapasbordet. Toast skagen lager jeg helst med reker og kreps, hjemmelaget majo, rødløk, dill, creme fraiche, sitron. Og med en god skive dansk rugbrød. Og litt rogn. Rekecoctail - reker, avocado, agurk, salat, hjemmelaget majo, rømme, dill, worstershiresaus. Gjerne litt rugkjeks og rogn som pynt/tilbehør. Anonymkode: cd801...919
SoWhat? Skrevet 23. mai 2020 #13 Skrevet 23. mai 2020 På grillpølser i brød og lompe, med ketchup og sennep. Det syns jeg er sjukt godt, og jeg husker første gang en overtalte meg til å prøve. Jeg er faktisk glad i pølser, men med rekesalat?? Det syns jeg hørtes helt merkelig ut! Men det ble en liten favoritt må jeg si. Har iblant på loff, men klarer sjelden mer enn en skive med det.
Brunhilde Skrevet 23. mai 2020 #14 Skrevet 23. mai 2020 Jeg er egentlig ikke så glad i rekesalat, men hvis jeg har reker til overs pleier jeg å pille dem og lage reker i majones, det ligner jo litt og jeg spiser det på brødskive. Det gjør jeg hvis jeg en sjelden gang spiser rekesalat også, kun som pålegg på brødskive.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå