AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #1 Skrevet 19. mai 2020 Hvordan får man en fin og flat deig med bakepulver? Er det i det hele tatt mulig? Tips? Anonymkode: 1e4d3...c20
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2020 #2 Skrevet 20. mai 2020 Det kommer vel an på deigen, men om det er mye smør i kan det være lurt at den er kald. Rett fra kjøleskap, ha nok mel på og kjevle raskt før den blir for varm (og ikke varm den opp med hendene). Anonymkode: 975cc...a6f
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2020 #3 Skrevet 20. mai 2020 Alle triks og trening, trening, trening. Anonymkode: 450f6...d65
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå