AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #1 Skrevet 19. mai 2020 Sånn på en vanlig hverdag? Er det stort sett brødskiver med pålegg? Ser frokosten annerledes ut i helgen? Takk for svar dere som jobber eller har jobbet disse stedene eller som vet Anonymkode: 23600...86f
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #2 Skrevet 19. mai 2020 Da jeg jobbet på sykehjem så var det stort sett brødmat. Men vi hadde også havregrøt til dem som ønsket det. Tre dager i uken var det også kokt egg i tillegg. Anonymkode: 388be...57f
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #3 Skrevet 19. mai 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Sånn på en vanlig hverdag? Er det stort sett brødskiver med pålegg? Ser frokosten annerledes ut i helgen? Takk for svar dere som jobber eller har jobbet disse stedene eller som vet Anonymkode: 23600...86f Der jeg jobber ( omsorgsbolig +) får de egg hver dag. Laks og eggerøre i helgene og ellers det de vil ha av havregrøt, yoghurt eller gryn og melk hver dag. Anonymkode: dbdf0...337
melatonin Skrevet 19. mai 2020 #4 Skrevet 19. mai 2020 Vi pleier å ha brødskiver med godt pålegg. Har havregrøt eller havresuppe innimellom om noen er glad i det. Er vi ferdig i stell tidlig kan vi steke egg, lage omelett, koke egg, vi kan og riste brødet for å få litt variasjon på brødet. Hvis jeg har loff i helgene så kan jeg lage french toast. Vi kan ha litt spesiell frokost både helg og ukedag.
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #5 Skrevet 19. mai 2020 Vi smører brødskiver med og uten skorper,variert pålegg. Alt fra,egg,leverpostei, syltetøy,brunost,gulost,rekesalat,italiensk salat,makrell i tomat,skinke, salami,fleskepølse,smøreost,blue castello,eggesalat osv. Lager havregrøt til de som har svelgevansker, eller ønsker det. Vi kan få litt annet pålegg til helg,f eks roastbiff,svinestek osv. Vi personalet lager maten,pynter med grønnsaker og lager f.eks også en omelett hvis vi ønsker det. Pasientene er svært demente og ikke i stand til å dekke på bordet med masse pålegg, vi smører ferdig skiver for dem. Flere må mates. Anonymkode: 211d4...ca5
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #6 Skrevet 19. mai 2020 Det jeg jobbet var brødet veldig godt og det var masse forskjellig pålegg. Hvis noen hadde spesielle behov, f.eks at de ikke likte brødmat, tok man hensyn. De fikk f.eks havregrøt eller middagsrester. Det flotteste pålegget ble gjerne bestilt inn til helgen, men varte litt utover uka også. Anonymkode: c3503...245
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #7 Skrevet 19. mai 2020 Alltid brødskiver med pålegg, havregrøt og en grøt uten hele korn. Har mikrobølgeovn, så mulighet for å lage f.eks ostesmørbrød. Til lunsj er det mye større variasjon, fra eggesalat, smoothier, snitter eller supper. Anonymkode: baf73...729
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå