AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #41 Skrevet 18. mai 2020 Enig i at det er en oppskrytt kake. Smaker bare sukker, og så lages den ofte før norske bær er å få tak i, så bærene på toppen er kjipe, smakløse import-bær. Selv liker jeg bedre ostekake, gulrotkake eller en fyldig sjokoladekake med espresso og kanel. Eventuelt en ordentlig pai med sesongens frukt, gjerne plommer. Kaker er mye bedre når sukkeret i røra kontrasteres med noe annet, som sitrus, kaffe, skikkelig smakfull frukt eller krydder. De pinglete blåbærene og dvaske jordbærene strødd oppå en pavlova er ikke nok til å balansere all den enormt søte marengsen som nærmest knaser mellom tennene. Anonymkode: c3086...3a7 6
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #42 Skrevet 18. mai 2020 Jeg er heller ikke glad i marengs, og har ikke helt forstått hvorfor alle tydeligvis er helt frelst av pavlova. Jeg spiser det meste og er generelt glad i kaker. Jeg velger aldri å spise pavlova om det blir servert. Det er litt det samme som bløtkake og marsipankake for meg, som jeg også sier nei takk til. Det er kaker som er populære å servere i festlige lag uten egentlig å være noe særlig godt. Jeg spiser heller litt mer middag. Anonymkode: f9c39...71d 3
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #43 Skrevet 18. mai 2020 Helt enig med TS! Pavlova er så søtt at det gjør vondt i tennene. Anonymkode: fa9c7...2fb 2
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #44 Skrevet 18. mai 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg er heller ikke glad i marengs, og har ikke helt forstått hvorfor alle tydeligvis er helt frelst av pavlova. Jeg spiser det meste og er generelt glad i kaker. Jeg velger aldri å spise pavlova om det blir servert. Det er litt det samme som bløtkake og marsipankake for meg, som jeg også sier nei takk til. Det er kaker som er populære å servere i festlige lag uten egentlig å være noe særlig godt. Jeg spiser heller litt mer middag. Anonymkode: f9c39...71d Tipper det hovedsaklig er det estetiske aspektet. Det er jo ingen tvil om at pavlova ser veldig imponerende og instavennlig ut, med den fluffy marengsen, kremen og haugen av fargesprakende bær på toppen. En gulrotkake ser ikke like dekadent ut, selv om den (etter min mening) er langt bedre på smak. Anonymkode: c3086...3a7 4
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #45 Skrevet 18. mai 2020 Så bra at det finnes folk som ikke liker pavlova! 😃 Mer til meg! 🥳 Anonymkode: be804...40e 4
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #46 Skrevet 18. mai 2020 Uff, skrekkake. Nei takk. Anonymkode: d30c7...2a6
Fjaselina Skrevet 18. mai 2020 #47 Skrevet 18. mai 2020 Det er stor forskjell på pavlova-marengsbotnane. Nokre er luftige og mjuke inni, andre er sprø og "harde" tvers gjennom. Eg likar begge typer, men det er nokre som smakar egg. Det er ekkelt...
youcancallmejune Skrevet 18. mai 2020 #48 Skrevet 18. mai 2020 45 minutter siden, Mimmii skrev: Jeg trodde jeg var den eneste i denne verden som ikke likte pavlova! Jeg synes marengsbunnen er helt forferdelig. Brekker meg av tanken faktisk. Jeg synes også det er en grusom kake, så vi er minst tre. Jeg brekker meg ikke, men det er ikke langt unna. Marengs er kvalmende søtt. 1
SPOCA Skrevet 18. mai 2020 #49 Skrevet 18. mai 2020 Jeg er faktisk litt enig, pavlova er forferdelig oppskrytt og marengs finnes ikke godt. Veldig mange andre kaker jeg heller vil ha. 1
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #50 Skrevet 18. mai 2020 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tipper det hovedsaklig er det estetiske aspektet. Det er jo ingen tvil om at pavlova ser veldig imponerende og instavennlig ut, med den fluffy marengsen, kremen og haugen av fargesprakende bær på toppen. En gulrotkake ser ikke like dekadent ut, selv om den (etter min mening) er langt bedre på smak. Anonymkode: c3086...3a7 Selv synes jeg den ser ut som noen bare har klasket på krem og bær, men kanskje jeg er annerledes enn folk flest der også. Anonymkode: f9c39...71d 2
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #51 Skrevet 18. mai 2020 Syt og klag a/s. Anonymkode: ddda2...d0f 3
Ytdhd Skrevet 19. mai 2020 #52 Skrevet 19. mai 2020 Helt enig med TS, jeg er ikke særlig begeistret for den heller.
Peanut Skrevet 19. mai 2020 #54 Skrevet 19. mai 2020 6 hours ago, AnonymBruker said: Så bra at det finnes folk som ikke liker pavlova! 😃 Mer til meg! 🥳 Anonymkode: be804...40e Og meg! Kaker er som regel noe jeg kan spise mye av, og pavlova går rett ned. Sukrer ikke bærene da for det blir for søtt (har smakt den versjonen og). «Sweet tooth» kan man fint si jeg har 🥰
Gjest Albbas Skrevet 19. mai 2020 #55 Skrevet 19. mai 2020 Noen ganger er den veldig god. Ei i familien får til litt seig marengs med sjokoladesmak, og hvis bærene da er gode syns jeg det er helt nydelig. Jeg liker også råkrem i stedetfor vaniljekrem. Mmmm... Men som regel er ikke pavlovaen sånn som jeg liker den, da. 🤷♀️
Kinder Skrevet 19. mai 2020 #56 Skrevet 19. mai 2020 Det er jo smak og behag det, ts. Jeg syns pavolva er godt. Søt, god og litt seig marengsbunn, (vanilje)krem, gjerne litt syrlig lemon curd og frisk frukt og bær.
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #57 Skrevet 19. mai 2020 Pavlova er så oppskrytt. Stort sett tar jeg et lite stykke kun i ren høflighet. Det er bare bærene som gode omtrent. Anonymkode: ad375...d74 2
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2020 #58 Skrevet 19. mai 2020 20 hours ago, AnonymBruker said: Hva er det for noe med denne pavlovaen? Finnes det forskjellig type pavlovaer eller er alle med sånn ekkel marengsbunn? Anonymkode: cc7b7...c95 Nå er det jo slik at vi har forskjellig smak, så det burde jo ikke komme som noen overraskelse at det finnes noe som noen liker, og andre ikke liker. Anonymkode: c508d...945
Vinky Skrevet 19. mai 2020 #59 Skrevet 19. mai 2020 Litt enig i det med marengs bunn.. Er heller ikke såå glad i den, men elsker bær og vaniljekrem😍😍
Brunhilde Skrevet 19. mai 2020 #60 Skrevet 19. mai 2020 20 hours ago, AnonymBruker said: Hahahah😂 Enig. er glad jeg lagde noen sjokolademuffins og tok med i går til vennina mi. Måtte lage noe da jeg fikk høre at jeg skulle bli servert pavlova. Ts Anonymkode: cc7b7...c95 Men du hadde jo ikke smakt det før, sa du i startinnlegget. Hadde du bare bestemt deg for at du ikke ville like det? 7 hours ago, Albbas said: Noen ganger er den veldig god. Ei i familien får til litt seig marengs med sjokoladesmak, og hvis bærene da er gode syns jeg det er helt nydelig. Jeg liker også råkrem i stedetfor vaniljekrem. Mmmm... Men som regel er ikke pavlovaen sånn som jeg liker den, da. 🤷♀️ Min favoritt er marengs med sjokolade og krem med bringebær på toppen. Gjerne enda flere bringebær til pynt. Men jeg liker pavlova nesten uansett, men så har jeg alltid vært glad i marengs (og i marshmallows).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå