AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #1 Skrevet 18. mai 2020 Hva er best? Ta på krydder før du varmebehandler påmmfrien, eller etter du varmebehandler påmmfrien? Begrunn svaret. Anonymkode: 6c29c...2f8
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #2 Skrevet 18. mai 2020 Det aner jeg egentlig ikke, for jeg har aldri laget det, men de proffe tar jo på krydder etter at det er fritert og rent av, så da er vel det rett, ellers forsvinner det jo i frityren. Anonymkode: ca179...c7b
godfisk Skrevet 18. mai 2020 #3 Skrevet 18. mai 2020 Når jeg steker pommfritt i ovnen tar jeg på krydder først, for det holder seg lettere på når det strøs på lett fuktige/frosne pommfri. Når de er stekt er de tørre på overflaten og krydderet fester seg ikke. Hadde jeg brukt frityr ville jeg krydret etterpå. 1
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #6 Skrevet 18. mai 2020 Etter steking. Krydder som inneholder salt trekker ut vannet av potetene og gir dermed et mindre crispy resultat. Ferdigstekt pommes frites holder også utrolig godt på krydder slik at det får et fint smakfullt belegg Anonymkode: a668d...f7f
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #7 Skrevet 18. mai 2020 Påmm fritt ikke sant! Det sier seg lissom selv, ikke sant! Poteter som dyrkes fritt, ikke sant! Frilandspoteter ikke sant! Anonymkode: 39bef...b05 4
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2020 #8 Skrevet 18. mai 2020 Jeg krydrer etter. Bruker frityr. Anonymkode: 8cebe...e27
Illumi Skrevet 19. mai 2020 #11 Skrevet 19. mai 2020 Krydrer med pepper før steking i ovn. Syntes pepperen får en bedre "brent" smak av det
Sokkar Skrevet 21. mai 2020 #12 Skrevet 21. mai 2020 Men altså... Det viktigste er høy temperatur og lang nok steketid. Er de ikke blitt skikkelig sprø, er krydderet det minste problemet 🙂 Pleier å ta på krydder både før og etter😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå