Gå til innhold

Påmmfri. Krydder før eller etter steking?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva er best? Ta på krydder før du varmebehandler påmmfrien, eller etter du varmebehandler påmmfrien? Begrunn svaret.

Anonymkode: 6c29c...2f8

AnonymBruker
Skrevet

Det aner jeg egentlig ikke, for jeg har aldri laget det, men de proffe tar jo på krydder etter at det er fritert og rent av, så da er vel det rett, ellers forsvinner det jo i frityren. 

Anonymkode: ca179...c7b

Skrevet

Når jeg steker pommfritt i ovnen tar jeg på krydder først, for det holder seg lettere på når det strøs på lett fuktige/frosne pommfri. Når de er stekt er de tørre på overflaten og krydderet fester seg ikke.

Hadde jeg brukt frityr ville jeg krydret etterpå.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

* pommes frites

Anonymkode: acfc8...3d3

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet

Etter steking. Krydder som inneholder salt trekker ut vannet av potetene og gir dermed et mindre crispy resultat. Ferdigstekt pommes frites holder også utrolig godt på krydder slik at det får et fint smakfullt belegg 

Anonymkode: a668d...f7f

AnonymBruker
Skrevet

Påmm fritt ikke sant! Det sier seg lissom selv, ikke sant! Poteter som dyrkes fritt, ikke sant! Frilandspoteter ikke sant! 

Anonymkode: 39bef...b05

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Jeg krydrer etter. Bruker frityr. 

Anonymkode: 8cebe...e27

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Jeg krydrer etter. 

Skrevet

Krydrer med pepper før steking i ovn. Syntes pepperen får en bedre "brent" smak av det :) 

Skrevet

Men altså... Det viktigste er høy temperatur og lang nok steketid. Er de ikke blitt skikkelig sprø, er krydderet det minste problemet 🙂

Pleier å ta på krydder både før og etter😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...