AnonymBruker Skrevet 16. mai 2020 #1 Skrevet 16. mai 2020 Jeg har laget mini pavlovaer til 17. mai imorgen, men når jeg tok dem ut av ovnen er det noe klissete under. Litt brunt, så litt boblete ut, smaker som sukker. Kommer det til å tørke eller gå vekk? Er det smeltet sukker? Jeg prøvde samme oppskrift for noen dager siden (i en annen ovn) og de ble kjempebra. Er det noe med luftfunksjonen i ovnen? Må jeg lage dem på nytt? Jeg brukte eggehviter som var fryst ned (men tint selfølgelig). Anonymkode: d48fc...48d
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2020 #2 Skrevet 16. mai 2020 Det er sukkeret som kommer ut. Ikke noe farlig, og d smaker jo like godt. Ville ikke lagd nye, men så er ikke jeg sånn supernøye av meg Anonymkode: 43dc6...19d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå