Gå til innhold

Pavlova


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har laget mini pavlovaer til 17. mai imorgen, men når jeg tok dem ut av ovnen er det noe klissete under. Litt brunt, så litt boblete ut, smaker som sukker. Kommer det til å tørke eller gå vekk? Er det smeltet sukker? Jeg prøvde samme oppskrift for noen dager siden (i en annen ovn) og de ble kjempebra. Er det noe med luftfunksjonen i ovnen? Må jeg lage dem på nytt? Jeg brukte eggehviter som var fryst ned (men tint selfølgelig).

Anonymkode: d48fc...48d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det er sukkeret som kommer ut. Ikke noe farlig, og d smaker jo like godt. Ville ikke lagd nye, men så er ikke jeg sånn supernøye av meg

Anonymkode: 43dc6...19d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...