Gå til innhold

Gryr eller laktosefri kremfløte på bløtkaka?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det var (selvfølgelig) tomt for kremfløte da jeg skulle handle inn til bløtkake i går. Kjøpte istedenfor en Gryr (plantebasert alternativ) og en laktosefri kremfløte - noen som har erfaringer med disse på bløtkake? Hvem er best?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Laktosefri er akkurat som vanlig, men tar lengre tid å piske.

Anonymkode: 8a018...41e

AnonymBruker
Skrevet

Laktosefri, smaker helt som vanlig. Gryr gjør ikke d.

Anonymkode: 51d09...2e0

  • Liker 1
Skrevet

Laktosefri tar litt lenger tid å piske og den kan oppleves som bittelitt søtere enn "vanlig"fløte. Pga laktoseintoleranse i familien bruker jeg bare laktosefri fløte og melk, fordelen er at det har lang holdbarhet når det er uåpnet, så jeg kan alltid ha litt på lur til det plutselig dukker opp en anledning hvor jeg har bruk for det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...