Gå til innhold

Gryr eller laktosefri kremfløte på bløtkaka?


bib_84

Anbefalte innlegg

Det var (selvfølgelig) tomt for kremfløte da jeg skulle handle inn til bløtkake i går. Kjøpte istedenfor en Gryr (plantebasert alternativ) og en laktosefri kremfløte - noen som har erfaringer med disse på bløtkake? Hvem er best?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Laktosefri er akkurat som vanlig, men tar lengre tid å piske.

Anonymkode: 8a018...41e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Laktosefri, smaker helt som vanlig. Gryr gjør ikke d.

Anonymkode: 51d09...2e0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laktosefri tar litt lenger tid å piske og den kan oppleves som bittelitt søtere enn "vanlig"fløte. Pga laktoseintoleranse i familien bruker jeg bare laktosefri fløte og melk, fordelen er at det har lang holdbarhet når det er uåpnet, så jeg kan alltid ha litt på lur til det plutselig dukker opp en anledning hvor jeg har bruk for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...