Gå til innhold

Kikerter og hvite bønner. Giftstoff, koketid osv


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei, 

Dersom kikerter har stått i vann i 12 timer, skylt godt, og kokt i 10 min (så de er myke, men litt motstand i midten), for så å bli sprøstekt i ovnen... Er de trygge å spise da? 

Desse hvite bønnene, må de kokes, og isåfall hvor lenge? 

IMG_20200515_144248.jpg

Anonymkode: 32a86...3e7

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Du trenger ikke bløtlegge og koke bønner på boks i det hele tatt, de er spiseklare. Går ut i fra at kikertene også var fra boks eller kartong (siden koketid for tørkede kikerter er mye lengre enn ti minutter)? I så fall er de helt sikkert trygge å spise, og neste gang kan du bare skylle av laken før du ristet de i ovnen 😊

Anonymkode: e9655...fbb

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Bønner i lake er trygge å spise som de er. Skyll av laken og bruk det til det du måtte ønske 😛 

Anonymkode: a1d31...91e

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...