Gå til innhold

Hva er smaksforskjell på lønnesirup-lys sirup?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Holder på å bake her og ser nå at det skal være lønnesirup i kaken og det har jeg ikke, men jeg har lys sirup. Kan det brukes som substitutt eller? Har aldri smakt lønnesirup 

Anonymkode: d1996...50e

Skrevet

Går helt greit. Lønnesirup har en mer kompleks smak og er mer rennende enn vanlig lys sirup. Det kan være lurt å varme opp den lyse sirupen så den blir mer flytende og lettere blander seg med resten av ingrediensene. 

AnonymBruker
Skrevet
22 minutter siden, ashera skrev:

Går helt greit. Lønnesirup har en mer kompleks smak og er mer rennende enn vanlig lys sirup. Det kan være lurt å varme opp den lyse sirupen så den blir mer flytende og lettere blander seg med resten av ingrediensene. 

Det skal være lønnesirup i en ostekake jeg aldri har bakt før, så vet ikke hvordan den skal smake. 

Ts

Anonymkode: d1996...50e

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det skal være lønnesirup i en ostekake jeg aldri har bakt før, så vet ikke hvordan den skal smake. 

Ts

Anonymkode: d1996...50e

Vil si at lønnesyrup har en lett nøtteaktig smak mens vanlig sirup bare smaker litt som brunt sukker. 

AnonymBruker
Skrevet
19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det skal være lønnesirup i en ostekake jeg aldri har bakt før, så vet ikke hvordan den skal smake. 

Ts

Anonymkode: d1996...50e

Denne? Du ødelegger den i alle fall ikke ved å bruke vanlig sirup i stedet. Men lønnesirup har en helt egen smak som du går glipp av. 

Bare ikke si noe, så kommer ingen til å tenke at det mangler noe. Den kaka der kommer til å bli suksess uansett!  :spise: 

(Men nå er kanskje kaka ferdig bakt?)

Anonymkode: b2d1c...b0f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...