SoWhat? Skrevet 12. mai 2020 #1 Skrevet 12. mai 2020 Jeg har en grønnsaksbutilkk rundt hjørnet her, som selger alt av grønnsaker. Også neper. Nå kjøpte jeg en og smakte på i skive, og jeg likte smaken. Men hvordan bruker man dem?
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2020 #2 Skrevet 12. mai 2020 Du kan ha de i salat. Anonymkode: 92bb6...443 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2020 #4 Skrevet 12. mai 2020 Damper de eller koker de Anonymkode: e3f01...570 1
MarianneE Skrevet 13. mai 2020 #6 Skrevet 13. mai 2020 Jeg skreller dem, spiser de rå og tenker på farmor. 4
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2020 #7 Skrevet 13. mai 2020 Skreller de og knasker de rå Anonymkode: 61903...b28 2
Brunhilde Skrevet 13. mai 2020 #8 Skrevet 13. mai 2020 Spiser dem rå, som regel skreller jeg dem, men om skallet er tynt gidder jeg ikke. Jeg syns neper er like godt som epler. Kokt som tilbehør til farsekaker. Steker farsekaker og serverer med nypoteter, gulrøtter, neper, nykål kokt til de er akkurat spisemyke. Smør rørt med masse hakket persille ved siden av. Det er sommermat for meg. 2
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2020 #9 Skrevet 13. mai 2020 Skreller å spiser de ofte rå, men også veldig godt i supper og lapskaus med andre rotgrønnsaker 😀 Anonymkode: c5843...ebb 1
Million Skrevet 13. mai 2020 #10 Skrevet 13. mai 2020 (endret) Del de opp i passende biter sammen med andre rotgrønnsaker (gulrøtter og alt mulig) og ha litt olje over dem, så baker du dem i ovnen. Ovnsbakte grønnsaker er utrolig godt tilbehør til middager med kjøtt eller fisk. Eller bare grønnsakene, om man vil det Som her f.eks https://trinesmatblogg.no/recipe/ovnsbakte-rotgronnsaker-med-selbu-bla/ Endret 13. mai 2020 av Million 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå