Gå til innhold

Tilberede kongekrabbe?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei 

Vi fikk noen kongekrabbe (klør) fra Meny. Dumme som vi var, spurte vi ikke om de var rå eller kokte, eller hvordan man kan tilberede de på en enkel måte. Vi har ikke spist dette før. Hvordan ser man om de er kokte eller rå? (De lå i ferskvaredisken, på is.). Noen som har oppskrift på hvordan vi kan steke de i ovn? 

Anonymkode: 54005...a6c

AnonymBruker
Skrevet

Ring butikken. De er kaskje åpne til kl 21

Anonymkode: 2743f...667

Skrevet

Rå ser mørk lilla farge. Kokt er sterk rød/rosa farge. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

De er nesten helt sikkert kokt. 

Anonymkode: e8002...cbc

AnonymBruker
Skrevet

Er skallet rødt er det kokt. 

Anonymkode: 188d5...77a

Skrevet
2 hours ago, AnonymBruker said:

Hei 

Vi fikk noen kongekrabbe (klør) fra Meny. Dumme som vi var, spurte vi ikke om de var rå eller kokte, eller hvordan man kan tilberede de på en enkel måte. Vi har ikke spist dette før. Hvordan ser man om de er kokte eller rå? (De lå i ferskvaredisken, på is.). Noen som har oppskrift på hvordan vi kan steke de i ovn? 

Anonymkode: 54005...a6c

De er allerede kokt, du kan varme dem opp, men de kan fint spises som de er.
Vil du varmen dem opp, koker du opp en kjele med litt salt i, ta kjelen av plata og legg klørne nedi et par minutter. Ikke la dem ligge lenger enn det for da blir krabbekjøttet litt gummiaktig.
Bruk nøtteknekker til å knekke skallet hvis det ikke allerede er knekt ferdig for dere.

Skrevet

Veldig enkelt å bruke saks også, klipp langs siden så du beholder kjøttet i skallet lik en båt, legg på litt digg som nevnt over og gratiner i ovn, 200 grader ti minutter😛

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...