AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #1 Skrevet 8. mai 2020 Kjøpte en pakke karbonader, men hva kan jeg ha til? Hva liker du? Som regel har det blitt til karbonadesmørbrød. Anonymkode: 2cdd7...8af
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #2 Skrevet 8. mai 2020 Til middag. Forskjellig tilbehør, feks; makaronistuing og grønnsaker, potet og rotgrønnsaker, potetmos osv osv. Lager en brun saus, evt fløtesaus. Anonymkode: fa0ad...c12 1
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #3 Skrevet 8. mai 2020 Karbonadesmørbrød med stekt egg er jo godt. Noen ganger tar jeg potetmos, stekt løk og salat til. Er vel ikke lengre jeg strekker meg der.😂😂😂 Anonymkode: b236d...98a 1
Sliten&kjørt52 Skrevet 8. mai 2020 #4 Skrevet 8. mai 2020 (endret) Grønnsaksblanding, Pottit, Tyttebær..? Kald karbonade i lompe, med ketchup..? (-Reste, -lynmat. )... Hilsen KG`s verste "kokk"... a. Endret 8. mai 2020 av Sliten&kjørt52 1
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #5 Skrevet 8. mai 2020 De egner seg best til å servere på brødskive med løk, til eldre folk eller i begravelser. Ellers er karbonader helt ubrukelige. Anonymkode: 3872d...a52 1
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #7 Skrevet 8. mai 2020 Potetestapp med sprøstekt løk. putt i panne, eller i hamburgerbrød Anonymkode: 8417f...3af 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 8. mai 2020 #8 Skrevet 8. mai 2020 Karbonade med brød, speilegg og tomatbønner. Karbonade med kokte poteter, litt grønnsaker, tyttebærsyltetøy og brunsaus. Også er det jo klassikeren med stekt løk.
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #9 Skrevet 8. mai 2020 Jeg bruker karbonadene til mat. Anonymkode: 502e3...a9a
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #10 Skrevet 8. mai 2020 *Karbonader på skiven med steikt karamellisert løk og tomat/ agurk *Karbonader med speilegg og ost på gjerne med tomatbønner ved siden av *karbonader med potetstappe og amrikansk blanding *Karbonader i pytt i panne Komboen er det vel egentlig bare kreativiteten og smaken det står på, føler karbonader er som majones; kan brukes til så mangt 😁 Anonymkode: b8c76...8e9 2
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #11 Skrevet 8. mai 2020 Bruker de bare om det er tomt for toalettpapir Anonymkode: 5fa71...6af
Sliten&kjørt52 Skrevet 8. mai 2020 #12 Skrevet 8. mai 2020 (endret) Høgge i biter, hive i Nudler, Tomatsuppe, Betasuppe, m.m. ... ( Steiker mer enn jeg trenger -"kjekt å ha" ferdigstekte i kjøleskapet, -stress å lage mat. ). Som noen skriver: Kan brukes til mye. a. Endret 8. mai 2020 av Sliten&kjørt52
SPOCA Skrevet 8. mai 2020 #13 Skrevet 8. mai 2020 Jeg bruker dem egentlig slik jeg ville spist kjøttkaker, altså med poteter, brun saus og grønnsaker til.
Gjest Alkoholist Skrevet 8. mai 2020 #14 Skrevet 8. mai 2020 Karbonader kan brukes til mye. Jeg bruker det til grønnsaker og brun saus, makaroni, makaronistuing, potetmos, løk og stekte poteter og tyttebær, på brødskiva med sylteagurk eller med speilegg og ketchup, i lompe eller pølsebrød med ketchup og sennep.
Illumi Skrevet 8. mai 2020 #15 Skrevet 8. mai 2020 Er oppvokst med at man spiser det med brunsaus, poteter og grønnsaker, eller som karbonadesmørbrød, pytt i panne, hamburger eller i lefse.
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 #16 Skrevet 8. mai 2020 Sjelden jeg har karbonader, men når jeg først kjøper, så kjøper jeg en dyr variant (inderøy) som smaker laaangt bedre enn de vanlige. Liker best ovnsstekte potetbåter og en god salat til. Anonymkode: 4e553...12f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå