Gå til innhold

Hvor selges Bolognese base?


Fremhevede innlegg

Skrevet

Gøy med avsporinger, gitt. Prøv Bunnpris.

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
10 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det er helt irrelevant da TS har spurt etter noe som har tilberedningstid på totalt 30 minutter, så dermed er det helt logisk å anta at det er rett og slett ikke noe som  er gjennomførbart. Hvilket stemmer på en prikk for mange travle barnefamilier.

Anonymkode: c6e6a...a76

Det var ikke et svar til TS, men vedkommende som mente det var så vanskelig å lage bolognese. Tidkrevende ja, komplisert nei.

Anonymkode: 8436c...823

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Det var ikke et svar til TS, men vedkommende som mente det var så vanskelig å lage bolognese. Tidkrevende ja, komplisert nei.

Anonymkode: 8436c...823

Det ble aldri sagt at det var vanskelig, men hevder at det ikke var enkelt. Mellom barnehage/skole, jobb, lekser, fritidsaktiviteter, husstell osv så er det sjeldent gjennomførbart for mange å droppe familietid eller å være halvveis tilstede, fordi man skal lage en gigantisk porsjon som kan fryses ned til en annen dag. Og det er ett sentralt poeng! Når noen spør etter en spesifikk ting, så holder det ikke å anbefale som ikke er i nærheten i forhold til premissene. Eksempelvis;  har du ikke tid til å dra i butikken for å kjøpe deg en genser? Så strikk den selv!

Anonymkode: c6e6a...a76

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Utgått av sortiment tror jeg. 

Anonymkode: 4b42f...e0c

AnonymBruker
Skrevet
9 timer siden, strynejenta skrev:

Det er kjempe enkelt å la en saus småkoke i flere timer, de timene bruker man til andre ting.

Jeg er faglært kokk så jeg vet veldig godt hva jeg snakker om.

 

Om du er det, hvorfor i alle dager bruker du tradisjonell gryte?

Kunne ikke falt meg inn å lage bolognese i noe annet enn slow cocker. Da får smakene godgjort seg på en mye bedre måte, over lengre tid, uten vesketap underveis, med helt jevn temperatur gjennom hele tilberedningstiden. I motsetning til en gryte der all varmen kommer fra bunnen. 

 

Anonymkode: 1aa58...4cf

AnonymBruker
Skrevet
6 timer siden, AnonymBruker skrev:

 

Om du er det, hvorfor i alle dager bruker du tradisjonell gryte?

Kunne ikke falt meg inn å lage bolognese i noe annet enn slow cocker. Da får smakene godgjort seg på en mye bedre måte, over lengre tid, uten vesketap underveis, med helt jevn temperatur gjennom hele tilberedningstiden. I motsetning til en gryte der all varmen kommer fra bunnen. 

 

Anonymkode: 1aa58...4cf

Væsketap er jo høyst ønskelig, i alle fall i min bok. 

Anonymkode: 065a5...ffe

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Væsketap er jo høyst ønskelig, i alle fall i min bok. 

Anonymkode: 065a5...ffe

Hvorfor? Du må jo bare løpe og passe på gryta, helle i mer vann. Det er jo utelukkende vann som fordamper - altså ingen nødvendighet. 

Jeg bruker hermetiske tomater, tomatpurè, fond. Ikke noe vann. Kjøttdeig, gulrøtter og selleri gir den væsken retten trenger. Og har perfekt kokt bolognese med riktig konsistens etter 6-8 timer, uten å ha sett til gryta en gang.

Anonymkode: 1aa58...4cf

Gjest Alterego666
Skrevet
21 timer siden, Ullvott skrev:

Personlig synes jeg det var godt gjort at det hadde kommet så mye som tre svar, det ene riktignok fra deg selv, før noen kom med den strålende ideen å svare på noe helt annet enn det du spør om. :fnise:   

Halvfabrikata, eller gud forby; ferdigmat, er tydeligvis ekstremt provoserende og helt nødvendig å moralisere over.  

Selvsagt er det det. Det er forkastelig for alle som tenker smak, økonomi, klima eller ressurser. Én av dem holder for at det er forkastelig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...