AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #1 Skrevet 25. april 2020 Vi har fått en hel masse spekemat og jeg er ute etter nye ideer til hvordan dette kan serveres som koldtbord. Vi har det vanligvis enten til hjemmelaget potetsalat eller til gode oster. Andre gode forslag? Anonymkode: fbe24...285
FrankDrebin Skrevet 25. april 2020 #2 Skrevet 25. april 2020 (endret) Rømme og flatbrød hører med synes jeg. Endret 25. april 2020 av FrankDrebin Skriveleif 4
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #4 Skrevet 25. april 2020 Eggerøre, rømmegrøt, melon, tortillalefser og Philadelphia, godt brød, med ruccola og pinjekjerner osv Anonymkode: 10896...dc6 4
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #6 Skrevet 25. april 2020 Flattbrød og eggerøre. Anonymkode: 431e3...a36 2
FrankDrebin Skrevet 25. april 2020 #7 Skrevet 25. april 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eggerøre, rømmegrøt, melon, tortillalefser og Philadelphia, godt brød, med ruccola og pinjekjerner osv Anonymkode: 10896...dc6 Signerer på rømmegrøt, ble overrasket over hvor god den kombinasjonen er da jeg "oppdaget" den for noen år siden. 3
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #8 Skrevet 25. april 2020 Potetsalat, tomat og agurk Anonymkode: acc68...adf 1
Gjest Made4u Skrevet 25. april 2020 #9 Skrevet 25. april 2020 Liker spekemat best med god potetsalat (få som selges i butikk er det) og med eggerøre og loff, flattbrød m.m., vi hadde det sist vi hadde fest jeg og noen kamerater, da til forskjellige øl-sorter (spekemat er veldig ok til øl og Akevitt). Ellers er jo rømmegrøt nevnt, men det er også godt til varierende omeletter med smelteoster (da har man spekematen ved siden av) mens osten og andre ingredienser går i omeletten. Fikk trolig dagens middagstips her jeg nå, fikk lyst på spekemat med tilbehør i dag nå... Det er lettvint og dessuten veldig godt.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #10 Skrevet 25. april 2020 Asparges. Eggerøre. Finstrimlet rødløk. Anonymkode: 8f258...08d 1
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #12 Skrevet 25. april 2020 Melon, potetsalat og flatbrød. Rømmegrøt til forrett. Anonymkode: 90571...661 1
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #14 Skrevet 25. april 2020 Risgrøt I Gudbrandsdalen så bruker vi flatbrød, som knuses i små biter i en dyp tallerken og med kulturmelk, spekemat ved siden av. En av mine sommerfavoritter Ellers så synes jeg oliven, fetaost og godt brød er digg Siden mine andre forslag er nevnt så dropper jeg å gjenta de. Anonymkode: 117e4...e99 3
pulverheksa Skrevet 26. april 2020 #15 Skrevet 26. april 2020 vi synes der er godt med mangosalat til spekemat. mango i terninger i marinade med limejuice, brunt sukker, fiskesaus hvitløk, chili og koriander.
AnonymBruker Skrevet 26. april 2020 #16 Skrevet 26. april 2020 18 timer siden, AnonymBruker skrev: Risgrøt I Gudbrandsdalen så bruker vi flatbrød, som knuses i små biter i en dyp tallerken og med kulturmelk, spekemat ved siden av. En av mine sommerfavoritter Ellers så synes jeg oliven, fetaost og godt brød er digg Siden mine andre forslag er nevnt så dropper jeg å gjenta de. Anonymkode: 117e4...e99 Jeg er fra Østerdalen, og der brukes ofte stuede mandelpoteter med gressløk til spekeskinke. Det hadde jeg faktisk glemt 🙂 Anonymkode: 10896...dc6 2
Leo Skrevet 26. april 2020 #17 Skrevet 26. april 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg er fra Østerdalen, og der brukes ofte stuede mandelpoteter med gressløk til spekeskinke. Det hadde jeg faktisk glemt 🙂 Anonymkode: 10896...dc6 Jeg skulle akkurat til å foreslå stuede poteter siden det er en klassiker til spekemat fra før den ferdigkjøpte potetsalatens tid. Og så er det mye bedre!
AnonymBruker Skrevet 26. april 2020 #18 Skrevet 26. april 2020 Rømmegrøt, potetsalat med vinagrette istf rømme er veldig godt, rømme såklart. Jordbær, druer og fersk fiken. Melon og asparges. Waldorfsalat, grønn salat. Godt brød som flatbrød, focaccia, landbrød osv. Eggerøre, eggesalat, aioli, pepperotkrem (nam!)... en salat med nektarin og mozzarella...salat med vannmelon, feta og mynte... Anonymkode: c7f9e...545
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå