AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #1 Skrevet 24. april 2020 Virker som folk flest ikke kjøper det, og i hvert fall ikke spiser det rett fra boksen 😅 jeg elsker det. Flere som meg? 🙊 Anonymkode: b59a3...248 4
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #3 Skrevet 24. april 2020 Holdt på å spy bareav å tenke på det. Jeg liker det, men uansett.. 🥵 Anonymkode: c82cc...96b 1
Leo Skrevet 24. april 2020 #4 Skrevet 24. april 2020 Jeg kan nesten ikke komme på noe som smaker mindre så det er verken vondt eller godt. Ikke inneholder det næring av noen betydning heller så det er bare...eh...ingenting. Litt som vann med en ørliten bismak.
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 24. april 2020 #5 Skrevet 24. april 2020 (endret) Nei, foretrekker fersk. Endret 24. april 2020 av AthenaRavenLuna
Brunhilde Skrevet 24. april 2020 #6 Skrevet 24. april 2020 Jeg foretrekker fersk sjampinjong og husker ikke sist jeg brukte hermetisk, jeg syns ikke den smaker så veldig godt, ikke rett fra boksen og ikke tilberedt. Men, det er godt vi liker forskjellige ting, så blir det nok til alle
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #7 Skrevet 24. april 2020 Jeg syns det er godt! Maula alltid sånne når mamma laga pizza da jeg var liten😍 Anonymkode: 59362...12e 3
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #8 Skrevet 24. april 2020 Fortrekker ferske og det er uansett rimelig kjapt og ordne så 🤷♀️ Anonymkode: a68aa...a5d
Lipyros Skrevet 24. april 2020 #9 Skrevet 24. april 2020 Aldri smakt men elsker mandarin i lake på boks 😋
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #10 Skrevet 24. april 2020 2 minutter siden, Lipyros skrev: Aldri smakt men elsker mandarin i lake på boks 😋 Ja, for det er nesten det samme. Anonymkode: c82cc...96b 10
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #11 Skrevet 24. april 2020 🤢 de smaker jo ikke litt godt engang fersken på boks er godt 😋 Anonymkode: c34f8...1d7
Zenobia Skrevet 24. april 2020 #12 Skrevet 24. april 2020 Trikset med å få hermetisk champignon til å smake godt, er å steke den LENGE i smør. Da får den en nøtteaktig smak. Nydelig! 2
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #13 Skrevet 24. april 2020 Hehehe! Så morsomt at du liker det. Jeg for min del må ha den helt ihjelstekt. Anonymkode: cfe47...f62
AnonymBruker Skrevet 24. april 2020 #14 Skrevet 24. april 2020 Jeg mauler det hver dag ❤😂 Anonymkode: 2872f...815 2
SoWhat? Skrevet 24. april 2020 #17 Skrevet 24. april 2020 Det går an med chili i hvitløk på faktisk. Ikke som wow, knallgodt. Men bare mens jeg venter på annet mat.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2020 #18 Skrevet 25. april 2020 Hermetiske er hvertfall tryggere å spise enn ferske pga giftstoffet i soppen. Fersk sopp må alltid varmebehandles og der er det mange som slurver. Anonymkode: d0cb7...37d
Minya Skrevet 27. april 2020 #19 Skrevet 27. april 2020 Jeg pleide å spørre mamma om jeg kunne få en sånn liten boks med skivet sjampingjong som snacks til langt oppi tenåra. Men det gjaldt bare den fra Eldorado. Nå bruker jeg begge deler i matlaging, hermetisk på pizza fordi jeg ikke er så fan av den jord-lukta som fersk sjampingjong gjerne har når den blir stekt. Og ja, jeg "prøvesmaker" fortsatt fra boksen når jeg lager mat, men en hel boks blir litt i overkant XD
tøydokka Skrevet 27. april 2020 #20 Skrevet 27. april 2020 Ja, elsker det. Konsistensen på den hermetiske soppen er helt nydelig. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå