AnonymBruker Skrevet 22. april 2020 #1 Skrevet 22. april 2020 Kan jeg tine fryst kyllinglår på kjøkkenbenken i lukket tett boks? Eventuelt hvor lenge? Anonymkode: 65120...af0
AnonymBruker Skrevet 22. april 2020 #2 Skrevet 22. april 2020 Hvis du tiner i lukket boks, vil det ta enormt lang tid! Legg det heller i en matpose. Hvor lang tid det tar, kommer an på temperaturen i rommet. Sikreste metode for å unngå skade på kjøttet, er tining i kjøleskapet. Det tar lang tid, og man bør derfor planlegge godt i forkant. Anonymkode: 49527...a63
Brunhilde Skrevet 24. april 2020 #3 Skrevet 24. april 2020 Eller du kan sette boksen med kylling i kaldt vann, evt kan du putte den i en pose som du knyter godt og gjøre det samme. Da tiner den ganske fort. Hvis det er rå kylling som du skal kutte opp er det ofte lettere å gjøre når den er halvfrossen.
Imperfectionibus Skrevet 24. april 2020 #4 Skrevet 24. april 2020 På 22.4.2020 den 10.10, AnonymBruker skrev: Kan jeg tine fryst kyllinglår på kjøkkenbenken i lukket tett boks? Eventuelt hvor lenge? Anonymkode: 65120...af0 Nei Putt den i en ren pose som er helt tett. Tin den så under rennene vann Raskere og mindre bakterievekst
Imperfectionibus Skrevet 24. april 2020 #5 Skrevet 24. april 2020 2 minutter siden, Brunhilde skrev: Eller du kan sette boksen med kylling i kaldt vann, evt kan du putte den i en pose som du knyter godt og gjøre det samme. Da tiner den ganske fort. Hvis det er rå kylling som du skal kutte opp er det ofte lettere å gjøre når den er halvfrossen. En pose vil være bedre for å få den gjennomtint raskt
Imperfectionibus Skrevet 24. april 2020 #6 Skrevet 24. april 2020 På 22.4.2020 den 10.23, AnonymBruker skrev: Hvis du tiner i lukket boks, vil det ta enormt lang tid! Legg det heller i en matpose. Hvor lang tid det tar, kommer an på temperaturen i rommet. Sikreste metode for å unngå skade på kjøttet, er tining i kjøleskapet. Det tar lang tid, og man bør derfor planlegge godt i forkant. Anonymkode: 49527...a63 FEIL Det er en myte med kjøkeskapet, sikreste og raskeste er vann tining
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå