Nella Skrevet 22. juni 2005 #2 Skrevet 22. juni 2005 Her er en som alltid blir bra hos meg ihvertfall: 4 egg 1 1/2 dl sukker 1 dl hvetemel 1 dl potetmel 1 ts bakepulver Visp eggedosis. Sikt i det andre og bland forsiktig sammen. Ha i rund form 24-26 cm o g stek nederst på 180 grader i ca 30 min.
Arkana Skrevet 22. juni 2005 #3 Skrevet 22. juni 2005 Denne blir alltid vellykket. Jeg foretrekker sukkerbrød uten potetmel, for potetmel gjør kaken tørrere. 4 egg 140 g sukker 140 g hvetemel ½-1 ts bakepulver Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland i hvetemel og bakepulver. Hell i form (24 cm). Stek på nederste rille ved 165 grader i 30-35 minutter. Kaken skal ha trukket seg litt ut fra kanten når den er ferdig. La avkjøles litt i formen, før den hvelves på en rist og avkjøles helt.
Gjest gjesten Skrevet 22. juni 2005 #4 Skrevet 22. juni 2005 Her en en grei beskrivelse for ulike springformstørrelser. http://www.krem.no/grunnoppskrif.htm
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå