Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Denne blir alltid vellykket. Jeg foretrekker sukkerbrød uten potetmel, for potetmel gjør kaken tørrere.

4 egg

140 g sukker

140 g hvetemel

½-1 ts bakepulver

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland i hvetemel og bakepulver. Hell i form (24 cm). Stek på nederste rille ved 165 grader i 30-35 minutter. Kaken skal ha trukket seg litt ut fra kanten når den er ferdig. La avkjøles litt i formen, før den hvelves på en rist og avkjøles helt.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/136716-sukkerbr%C3%B8d/#findComment-2171640
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...