Gå til innhold

Pizza. Varmluft eller steking?


Varmluft eller steking?  

15 stemmer

  1. 1. Varmluft eller steking?

    • Varmluft
      8
    • Steking
      7


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

?

Anonymkode: 38180...541

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Høy varme er viktig her. Har du stein eller stålplate å legge inn?

Selv varmer jeg opp en "bakingsteel" i minst 1time på 300g varmluft. Den står øverst i ovnen, ca 5cm fra varme-elementene. Etter oppvarmingen slår jeg på Grill, som da blir overvarme. Glødende varm, stålplaten er undervarmen da den er varm etter minst 1time i ovnen.

Sett så inn pizza, med døra på gløtt så ikke grillen slår seg av. Da får du skikkelig varm. Bruker 3-4min på en pizza.

Anonymkode: 629a9...417

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Høy varme er viktig her. Har du stein eller stålplate å legge inn?

Selv varmer jeg opp en "bakingsteel" i minst 1time på 300g varmluft. Den står øverst i ovnen, ca 5cm fra varme-elementene. Etter oppvarmingen slår jeg på Grill, som da blir overvarme. Glødende varm, stålplaten er undervarmen da den er varm etter minst 1time i ovnen.

Sett så inn pizza, med døra på gløtt så ikke grillen slår seg av. Da får du skikkelig varm. Bruker 3-4min på en pizza.

Anonymkode: 629a9...417

Takk for tipsene, jeg skal prøve å komme tilbake til disse hvis jeg noen gang skal lage fra bunnen. Og er sikkert noen andre som leser her som kan ha bruk for dem også. Så takk!

Men nå var det altså frossenpizza det gikk i her i gården 😂

Anonymkode: 38180...541

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Takk for tipsene, jeg skal prøve å komme tilbake til disse hvis jeg noen gang skal lage fra bunnen. Og er sikkert noen andre som leser her som kan ha bruk for dem også. Så takk!

Men nå var det altså frossenpizza det gikk i her i gården 😂

Anonymkode: 38180...541

😂

Da står det alltid på pakka!! 🙂 

Anonymkode: 629a9...417

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

😂

Da står det alltid på pakka!! 🙂 

Anonymkode: 629a9...417

Men det står jo begge deler!!

Anonymkode: 38180...541

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
19 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men det står jo begge deler!!

Anonymkode: 38180...541

Da kan du bruke begge deler 🙂 

Anonymkode: 629a9...417

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Da kan du bruke begge deler 🙂 

Anonymkode: 629a9...417

Men en av dem smaker vel best?

Anonymkode: 38180...541

AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker varmluft. Innbiller meg at bunnen blir sprøere.

Anonymkode: 39474...2cf

Skrevet
12 hours ago, AnonymBruker said:

Men en av dem smaker vel best?

Anonymkode: 38180...541

Er det ikke bare å teste det ut selv?

Her i gården går det på pizzastein og grill.

Fem hjemmelagde pizzaer med topping kommer vel på ca 150,- pluss strøm.

Skrevet

Det beste til pizzasteking er varmluft sammen med undervarme. Perfekt sprø bunn. :) 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...