AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #1 Skrevet 18. april 2020 Baker brownie etter en amerikansk oppskrift. Står «brown sugar», altså brunt sukker. Kjøpte «brun farin» av DanSukker på butikken. Er usikker på om dette er riktig, for lukta av sukkeret er ikke godt! Luker lakris... Vil ikke at browniesene skal smake lakris da jeg hater lakris. Noen som vet om det blir riktig å bruke dette sukkeret og om det vil gi browniesene rar smak? Kan jeg eventuelt bytte ut med hvitt sukker isteden? I oppskriften skal det være 1/2 cup brunt sukker og 1/3 cup hvitt sukker. Anonymkode: c7e56...a03
AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #2 Skrevet 18. april 2020 Hvordan skal vi kunne vite om du liker brunt sukker? At du ikke liker lukten tilsier vel at du sikkert ikke liker smaken heller? Anonymkode: b95eb...c75
AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #3 Skrevet 18. april 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Hvordan skal vi kunne vite om du liker brunt sukker? At du ikke liker lukten tilsier vel at du sikkert ikke liker smaken heller? Anonymkode: b95eb...c75 Spørsmålet var ikke om hvorvidt jeg liker brunt sukker, men om brunt farin er brunt sukker, om det gir en lakrisaktig smak (ser jeg skrev rar smak i HI, kunne spesifisert lakrisaktig) og isåfall om det kan erstattes med hvitt sukker. Har smakt disse browniesene før og vet jeg liker de, men var ikke jeg som hadde bakt de og kjenner ikke personen som bakte det heller i det hele tatt, derfor spør jeg her. Anonymkode: c7e56...a03
AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #4 Skrevet 18. april 2020 Det er riktig sukkertype! Anonymkode: f4f30...b29
AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #5 Skrevet 18. april 2020 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er riktig sukkertype! Anonymkode: f4f30...b29 Takk for svar. Er det vanlig at dette sukkeret er litt klissete og lukter litt lakris? Anonymkode: c7e56...a03
AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #6 Skrevet 18. april 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk for svar. Er det vanlig at dette sukkeret er litt klissete og lukter litt lakris? Anonymkode: c7e56...a03 Ja! Det gir seig konsistens og karamellaktig smak til browniesene. Anonymkode: f4f30...b29 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå