AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #1 Skrevet 17. april 2020 Eller tar det evigheter? Har en pose med sjokolademousse med daim fra freia i skapet, den skal piskes i 3 min i full hastighet med maskin, men mikseren har tatt kvelden og jeg er blakk.. hvor lenge må jeg regne med å piske hvis jeg skal gjøre det for hånd? Noen som har prøvd? Hvordan skal ferdigpisket konsistens være? Anonymkode: 311d1...329
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #2 Skrevet 17. april 2020 10-15 minutter med ballongvisp - minst. Sørg for at både bollen, væsken du skal tilsette, og vispen er kald. Da går det litt raskere. Konsistensen skal være som pisket krem. Anonymkode: b71f6...e99
visp Skrevet 17. april 2020 #3 Skrevet 17. april 2020 Jeg pisker det alltid for hånd jeg. Ikke så lenge heller. Du merker jo fort når det tykner.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå