AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #1 Skrevet 17. april 2020 Har noen grønnsaker til overs som jeg kokte på Tirsdag. Altså for ca. 3 døgn siden. Satte de i kjøleskapet med en gang de var ferdigkokt og vi hadde forsynt oss. Er de fortsatt trygge å spise nå? (Ja, skjønner at de sikkert ikke er like gode som nye grønnsaker. Men vi lever i en pandemi og nekter å kaste bort mat fordi det kanskje ikke smaker like godt. Mat er mat, så lenge det ikke gir meg matforgiftning. ) Anonymkode: 7ea9e...f97
Tvist Skrevet 17. april 2020 #2 Skrevet 17. april 2020 Hvis de ser fine ut ville jeg varmet og så spist dem.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #3 Skrevet 17. april 2020 Takk for svar, da prøver jeg det. - TS Anonymkode: 7ea9e...f97
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #4 Skrevet 17. april 2020 Hadde lagd pure/ mos eller suppe av dem. Anonymkode: 1e310...6f6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå