lidia Skrevet 21. juni 2005 #1 Skrevet 21. juni 2005 Jeg skal panere kyllingfileter, er det ikke det det heter da, sånn med egg og sånn strøkavring-greie...? har ikke så mye greie på dette, kan noen please fortelle meg hvordan jeg gjør dette?
Gjest Bhsiltsk Skrevet 21. juni 2005 #2 Skrevet 21. juni 2005 Jeg gjør det hele ganske enkelt. Hvetemel i en bolle, egg i en annen bolle, griljermel (strøkavringen) i en tredje bolle. I melet har jeg litt forskjellige krydder, i eggene (ca to egg) har jeg salt og pepper. I strøkavringen har jeg ikke noe annet. Først vender jeg kjøttet i melet, så i eggene som er sammenvispet, og så i griljermelet, før jeg steiker det som vanlig.
lidia Skrevet 21. juni 2005 Forfatter #3 Skrevet 21. juni 2005 Hm, dette hørtes enkelt ut, så det bør til og med jeg klare. Var ikke klar over at jeg skule bruke mel i tillegg, men så har jeg ikke greie på matlaging i det hele tatt,da.. :oops:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå