Gå til innhold

Majones på pose eller i tube?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva kjøper du? 

Anonymkode: 15ebf...0e8

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg kjøper på glass.

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

På glass pleier jeg å kjøpe.

Anonymkode: 9d451...77d

Skrevet

Eldorado sin på tube, synes den er best 🙂

AnonymBruker
Skrevet

På glass, Hellmanns 💕 ingen er bedre enn den!

Anonymkode: f4a18...4d4

  • Liker 4
Skrevet

Jeg kjøper Mills i pose. 

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Tube. Pose er ekkelt. 

Anonymkode: e5d4e...9ae

  • Liker 11
Gjest Anonymus Notarius
Skrevet

Pleier å kjøpe Mills i pose. Synes det er lettere å få ut av pose, og liker at man kan klippe så stort/lite hull man vil. Majones på glass synes jeg blir for grisete.

Gjest Anonymus Notarius
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Tube. Pose er ekkelt. 

Anonymkode: e5d4e...9ae

Hvorfor er det ekkelt?

Skrevet

Jeg foretrekker tube. Syns det blir mest "renslig" 

På glass blir det surret rundt, og på pose blir det "skorpe" på utsiden. Eller jeg syns det blir udelikat uansett. 

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Tube. Mest renslig, og enklere å ha på maten 

Anonymkode: 16ba2...0f9

  • Liker 6
Skrevet

Milss orginale på tube, pose blir sølete.  Eldorado og andre merker er ikke like gode. 

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Mills i pose. Mer for pengene enn i tube. 
Det hender også jeg lager majonesen selv.

Anonymkode: dffc1...553

  • Liker 4
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet
11 minutter siden, Zienna skrev:

Jeg kjøper Mills i pose. 

Jeg også.

Skrevet

Kjøper refill-poser og fyller på tuben når den blir tom. 

  • Liker 2
Skrevet

Jeg pleier å kjøpe på glass for da kan jeg gjenbruke glasset senere, eller kaste i glassavfall i stedet for restavfall.

AnonymBruker
Skrevet

Tube til hverdags. Pose når jeg skal lage type tunfisksalat eller andre ting som krever litt mer enn en stripe.

Anonymkode: 39315...1ba

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Har alltid valgt tube.. men så kom denne på markedet og jeg er frelst. Slutt på å rulle tuben, enkelt å få ut siste rest. Ikke dyrere enn tube i kilospris og smaker godt. Det har blitt en ny favoritt og jeg håper den forblir. 
8412_g4lum2eyeo

Anonymkode: cbdea...b7d

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Har alltid valgt tube.. men så kom denne på markedet og jeg er frelst. Slutt på å rulle tuben, enkelt å få ut siste rest. Ikke dyrere enn tube i kilospris og smaker godt. Det har blitt en ny favoritt og jeg håper den forblir. 
8412_g4lum2eyeo

Anonymkode: cbdea...b7d

Enig, men har ikke sett den i lett variant?

Anonymkode: 39315...1ba

AnonymBruker
Skrevet

Bruker så lite majones, at jeg kjøper tube. Innbiller meg at den har lengre holdbarhet enn pose? 🤔

Men, prisforskjellen er såpass stor at jeg godt kan kjøpe pose også, hvis jeg skal spise litt mer majones. Synes ikke pose er grisete, liker at man klipper hullet selv (akkurat passe tykk stripe) og har aldri opplevd "skorpe" som noen nevnte over her. Er selvsagt nøye med å samle majonesen i posen og å lukke den godt (det tar ikke lenger tid enn å skru på korken på tuben). Når jeg tenker over det, så vil jeg si at jeg liker full tube best, pose på andreplass og halvtom-til-tom tube desidert dårligst😂 Det er ganske tungvindt å få ut de siste 30% av tuben... 

Det går i Mills lettmajones, forresten. 

Anonymkode: 1fc21...58e

  • Liker 4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...