AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #3 Skrevet 16. april 2020 På glass pleier jeg å kjøpe. Anonymkode: 9d451...77d
AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #5 Skrevet 16. april 2020 På glass, Hellmanns 💕 ingen er bedre enn den! Anonymkode: f4a18...4d4 4
AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #7 Skrevet 16. april 2020 Tube. Pose er ekkelt. Anonymkode: e5d4e...9ae 11
Gjest Anonymus Notarius Skrevet 16. april 2020 #8 Skrevet 16. april 2020 Pleier å kjøpe Mills i pose. Synes det er lettere å få ut av pose, og liker at man kan klippe så stort/lite hull man vil. Majones på glass synes jeg blir for grisete.
Gjest Anonymus Notarius Skrevet 16. april 2020 #9 Skrevet 16. april 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Tube. Pose er ekkelt. Anonymkode: e5d4e...9ae Hvorfor er det ekkelt?
SoWhat? Skrevet 16. april 2020 #10 Skrevet 16. april 2020 Jeg foretrekker tube. Syns det blir mest "renslig" På glass blir det surret rundt, og på pose blir det "skorpe" på utsiden. Eller jeg syns det blir udelikat uansett. 4
AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #11 Skrevet 16. april 2020 Tube. Mest renslig, og enklere å ha på maten Anonymkode: 16ba2...0f9 6
Djungelvrål Skrevet 16. april 2020 #12 Skrevet 16. april 2020 Milss orginale på tube, pose blir sølete. Eldorado og andre merker er ikke like gode. 4
AnonymBruker Skrevet 16. april 2020 #13 Skrevet 16. april 2020 Mills i pose. Mer for pengene enn i tube. Det hender også jeg lager majonesen selv. Anonymkode: dffc1...553 4
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 16. april 2020 #14 Skrevet 16. april 2020 11 minutter siden, Zienna skrev: Jeg kjøper Mills i pose. Jeg også.
Oktoberknøttet Skrevet 16. april 2020 #15 Skrevet 16. april 2020 Kjøper refill-poser og fyller på tuben når den blir tom. 2
barbra Skrevet 16. april 2020 #16 Skrevet 16. april 2020 Jeg pleier å kjøpe på glass for da kan jeg gjenbruke glasset senere, eller kaste i glassavfall i stedet for restavfall.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #17 Skrevet 17. april 2020 Tube til hverdags. Pose når jeg skal lage type tunfisksalat eller andre ting som krever litt mer enn en stripe. Anonymkode: 39315...1ba 2
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #18 Skrevet 17. april 2020 Har alltid valgt tube.. men så kom denne på markedet og jeg er frelst. Slutt på å rulle tuben, enkelt å få ut siste rest. Ikke dyrere enn tube i kilospris og smaker godt. Det har blitt en ny favoritt og jeg håper den forblir. Anonymkode: cbdea...b7d 2
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #19 Skrevet 17. april 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Har alltid valgt tube.. men så kom denne på markedet og jeg er frelst. Slutt på å rulle tuben, enkelt å få ut siste rest. Ikke dyrere enn tube i kilospris og smaker godt. Det har blitt en ny favoritt og jeg håper den forblir. Anonymkode: cbdea...b7d Enig, men har ikke sett den i lett variant? Anonymkode: 39315...1ba
AnonymBruker Skrevet 17. april 2020 #20 Skrevet 17. april 2020 Bruker så lite majones, at jeg kjøper tube. Innbiller meg at den har lengre holdbarhet enn pose? 🤔 Men, prisforskjellen er såpass stor at jeg godt kan kjøpe pose også, hvis jeg skal spise litt mer majones. Synes ikke pose er grisete, liker at man klipper hullet selv (akkurat passe tykk stripe) og har aldri opplevd "skorpe" som noen nevnte over her. Er selvsagt nøye med å samle majonesen i posen og å lukke den godt (det tar ikke lenger tid enn å skru på korken på tuben). Når jeg tenker over det, så vil jeg si at jeg liker full tube best, pose på andreplass og halvtom-til-tom tube desidert dårligst😂 Det er ganske tungvindt å få ut de siste 30% av tuben... Det går i Mills lettmajones, forresten. Anonymkode: 1fc21...58e 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå