AnonymBruker Skrevet 12. april 2020 #1 Skrevet 12. april 2020 Jeg kjøpte rødkål for å farge påskeegg, men nå strever jeg med å finne ut hva jeg skal bruke resten av dette enorme kålhodet til. Vi har spist store mengder rødkålsalat de siste dagene. Brukte oppskriften nedenfor , men nå behøver jeg noe helt annet. Ikke tradisjonell kokt rødkål, for det liker ingen av oss... https://www.etkjokken.com/2015/10/rodkalsalat-med-pinjekjerner/ Anonymkode: ac801...5ab
AnonymBruker Skrevet 12. april 2020 #2 Skrevet 12. april 2020 Coleslaw... kålruletter... Brule det i wok Anonymkode: 2314b...282 1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2020 #3 Skrevet 12. april 2020 coleslaw, italiensk salat, grønnsaksuppe Rødkål holder lenge i kjøleskapet så det bør ikke være noe problem å bruke litt i salat og diverse fremover. Anonymkode: b2938...736 1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2020 #4 Skrevet 12. april 2020 https://www.medicalmedium.com/blog/sweet-potatoes-with-cabbage Anonymkode: 1567a...aed
AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #5 Skrevet 13. april 2020 Bruker rødkål som vanlig kål, det smaker jo det samme. Godt i råkostsalater. Strimla i taco (spesielt fisketaco 😋). Strimla i pitabrød med falafler og tsatsiki. I wok. Lettkokt sammen med purre, hvite bønner og pasta (bland i en panne, og tilsett litt av kokevannet til pastaen, smør og parmesan). Strimla og stekt med sennepsfrø, chili, litt salt, sukker og sitron for en indisk vri. Osv. Elsker kål 😂😋 Anonymkode: 852ce...570 1
AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #6 Skrevet 13. april 2020 Svensk kållåda/kålpudding f.eks. https://www.ica.se/recept/kalpudding-pa-rodkal-721210/ Anonymkode: 3a1fe...c0a
AnonymBruker Skrevet 13. april 2020 #7 Skrevet 13. april 2020 Takk for tips! Hadde også en rest vanlig hodekål som jeg fikk brukt opp i dag. Pleier ofte å lage en tykk suppe med det, potet, gulrot, purreløk,røde linser, aci biber salcasi og tomatpuré, men tror fargen blir veldig rar med rødkål? Tar gjerne i mot flere tips:-) Anonymkode: ac801...5ab
AnonymBruker Skrevet 14. april 2020 #8 Skrevet 14. april 2020 På 13.4.2020 den 21.24, AnonymBruker skrev: Takk for tips! Hadde også en rest vanlig hodekål som jeg fikk brukt opp i dag. Pleier ofte å lage en tykk suppe med det, potet, gulrot, purreløk,røde linser, aci biber salcasi og tomatpuré, men tror fargen blir veldig rar med rødkål? Tar gjerne i mot flere tips:-) Anonymkode: ac801...5ab Chips https://drjockers.com/cabbage-chips/ Suppe (blir nydelig farge ) https://www.tastymediterraneo.com/red-cabbage-soup/ Anonymkode: 139f1...e6e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå