AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #1 Skrevet 10. april 2020 Noen som har gode tips til hva jeg skal gjøre med restene fra dagens middag-lammelår? Ble en del rester, ca 700gram kjøtt igjen. Har tidligere brukt å lage pytt i panne, men synes det ofte blir tørt og smakløst. Så kanskje noe annet i år 😊 Anonymkode: 1fd15...6a1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #4 Skrevet 10. april 2020 Vet ikke skal lage lamme lår i morgen? Anonymkode: 5675a...84f
LittDiva Skrevet 10. april 2020 #6 Skrevet 10. april 2020 (endret) Kebab med hjemmelaget brød og saus osv. Endret 10. april 2020 av LittDiva 2
Brunhilde Skrevet 10. april 2020 #7 Skrevet 10. april 2020 Jeg lager ofte en eller annen "indisk" gryte av restene. 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #8 Skrevet 10. april 2020 Lage gryos eller rive det opp og tilsette asiatiske smaker og lage steam buns. Anonymkode: 6e96e...cca
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #9 Skrevet 10. april 2020 Lammegryte. Kebab- hjemmelagd m saus, syltet løk, osv. Anonymkode: 5811e...51b
EllMa Skrevet 11. april 2020 #10 Skrevet 11. april 2020 Vi lagde kebab en dag, og en kikertsuppe med lammekjøtt i en annen dag, siste dagen potet og lammegrateng i form. Tenker kanskje å teste en versjon av taco neste 1
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #11 Skrevet 11. april 2020 Gyros. Pita, tatziki, cherrytomater, rødløk. Krydrer kjøttet med hvitløk, oregano, timian. Ofte bruker jeg det jeg har av restegrønnsaker. Pita baker man enkelt selv. Eller hvilken som helst variant av kebab, i pita. Kan lage kryddermiks av spisskummin, paprika med mer. Hummus. Rømmesaus, med mer. Shepherds Pie med lammekjøtt. Moussaka. Kan lages uten aubergine, det er jo gjerne noe man ikke har i hus. Lammeragu. Det du har av rotgrønnsaker. Hermetiske tomater, litt kraft og krydder. Med pasta, eller ris. Anonymkode: de84b...53b 1
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #12 Skrevet 11. april 2020 Lammeburger. Pasta med lammeragu. Grønnsakssuppe med lam. Gresk lam i pita Ha lam i tacoen. Anonymkode: 67e2c...ef9
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #13 Skrevet 11. april 2020 Godt som pålegg med ketsjup på (vet jeg får tyn). Anonymkode: 94401...37f
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #14 Skrevet 11. april 2020 Takk for alle tips og ideer!! Ble inspirert, søkt opp div oppskrifter og hentet ideer. Skal ta denne frem tråden igjen neste gang jeg skal ha lammelår, så planlegge restemiddagen og handle inn deretter. Ut fra hva jeg hadde i skapene ble det en slags gryte/suppe. Kjøttet i gryte med hakket tomat, kraft, løk, blomkål, brokkoli og svarte oliven. Også hadde jeg både litt timian, en kanelstang og noen laurbærblad i, ble litt gresk smak synes jeg. Serverte ris til, men tror det hadde vært bedre med potet i biter i gryta. God påske Ts Anonymkode: 1fd15...6a1 1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2020 #15 Skrevet 12. april 2020 Gryterett. Det finnes enormt mange gode gryter med lam, jeg reklamerer litt for "kokeboka" mi Gå til Trines matblogg, skriv gryte med lam i søkefeltet og du får opp massevis av gode forslag. Dette er en gryte derfra som jeg har laget mange ganger: https://trinesmatblogg.no/recipe/marokkansk-lammegryte-med-couscous/ Jeg har også laget Moussaka etter oppskrift fra samme sted, den skal det egentlig være kjøttdeig i, men det gikk helt fint å kutte opp kjøttet i små biter: https://trinesmatblogg.no/recipe/moussaka/ Anonymkode: ae2d5...17a
AnonymBruker Skrevet 12. april 2020 #16 Skrevet 12. april 2020 Skjærer det i tynne skiver og bruker som pålegg på brødskiver. Litt myntgelé i tillegg gjør det veldig delikat. Anonymkode: 0cbb9...949
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå