Catlin Skrevet 19. juni 2005 #1 Skrevet 19. juni 2005 Til forrige barnedåp hadde jeg fingermat. Da hadde jeg kjøttboller på coctailpinner. Disse var ganske sterkt krydret og kokt i en blanding av kraft og tomatpurre. Men nå finner jeg ikke oppskriften igjen. Er det noen som kan hjelpe meg med en god oppskrift evnt. et tips om hvilket krydder som er godt å bruke sammen. Jeg vil gjerne ha kjøttboller med litt "kick" i. Jeg planlegger fingermat i denne barnedåpen også, og jeg hadde satt pris på litt hjelp med dette.
Gjest piaf Skrevet 19. juni 2005 #2 Skrevet 19. juni 2005 Spisskummen, malt koriander og chili eller cayenne er gode krydder i kjøttboller. Og gjerne tørket oregano i tillegg, for litt urtesmak, eller frisk mynte. Og selvsagt hvitløk og løk. Min favoritt er imidlertid tyrkiske lammekjøttboller, som jeg lager med lammekjøttdeig, løk, hvitløk, tyrkisk chili/paprikapulver og kanel samt masse hakket frisk dill og bladpersille. Man kan også ha i noen oppbløtte korinter og hakkede solsikkefrø eller pinjekjerner. Kjempegodt!
Catlin Skrevet 20. juni 2005 Forfatter #3 Skrevet 20. juni 2005 Tusen takk for tips! Nå tror jeg at jeg får kjempegode kjøttboller.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå