Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Til forrige barnedåp hadde jeg fingermat. Da hadde jeg kjøttboller på coctailpinner. Disse var ganske sterkt krydret og kokt i en blanding av kraft og tomatpurre. Men nå finner jeg ikke oppskriften igjen. Er det noen som kan hjelpe meg med en god oppskrift evnt. et tips om hvilket krydder som er godt å bruke sammen. Jeg vil gjerne ha kjøttboller med litt "kick" i. Jeg planlegger fingermat i denne barnedåpen også, og jeg hadde satt pris på litt hjelp med dette.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spisskummen, malt koriander og chili eller cayenne er gode krydder i kjøttboller. Og gjerne tørket oregano i tillegg, for litt urtesmak, eller frisk mynte. Og selvsagt hvitløk og løk.

Min favoritt er imidlertid tyrkiske lammekjøttboller, som jeg lager med lammekjøttdeig, løk, hvitløk, tyrkisk chili/paprikapulver og kanel samt masse hakket frisk dill og bladpersille. Man kan også ha i noen oppbløtte korinter og hakkede solsikkefrø eller pinjekjerner. Kjempegodt! :)

Skrevet

Tusen takk for tips! Nå tror jeg at jeg får kjempegode kjøttboller. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...