AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #1 Skrevet 10. april 2020 Pleier å ha noen Hatting hvitløksbrød i fryseren. Kjekt til feks supper eller vi plutselig ble litt flere rundt middagsbordet og trenger noe ekstra til maten for å drøye. Den siste tiden har jeg kjrnt st jeg ikke synes de er så gode lengre. Noen som har andre tips enn Hatting sine? Anonymkode: 3fbcc...bce
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #2 Skrevet 10. april 2020 Bak dem selv, mye bedre. Anonymkode: 6e2a7...058 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #3 Skrevet 10. april 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Bak dem selv, mye bedre. Anonymkode: 6e2a7...058 Har du en god oppskrift som egner seg til frysing? Anonymkode: 3fbcc...bce
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #4 Skrevet 10. april 2020 De billige til rema og kiwi er faktisk mye bedre enn hatting sine. Hatting har ikke vært godt på et par år nå. Anonymkode: f2666...e0d 4
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #5 Skrevet 10. april 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: De billige til rema og kiwi er faktisk mye bedre enn hatting sine. Hatting har ikke vært godt på et par år nå. Anonymkode: f2666...e0d Takk. Da skal jeg teste ut disse! Jeg synes ikke Hatting sine er noe gode lengre. Jeg har tilgang på butikken Iceland, noen som har prøvd noe hvitløksbrød fra de? Anonymkode: 3fbcc...bce
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #6 Skrevet 10. april 2020 hvis jeg ikke lager de selv så pleier jeg å kjøpe de fra Xtra, synes de er like gode som dyrere varianter. Når jeg "lager" de selv gjør jeg det veldig enkelt. Jeg lager hvitløkssmør og smører raust på loffskiver som jeg slenger i ovnen. Annen fasong, men like godt 😄 Anonymkode: 017d2...5cd 1
Brunhilde Skrevet 10. april 2020 #7 Skrevet 10. april 2020 Hvis jeg skal ha til mange lager jeg gjerne hvitløkssnurrer. Lager en standard rundstykkedeig. Mens den hever lager jeg hvitløkssmør med masse finhakket persille. Kjevler ut, smører på passe mengde smør, ruller sammen og kutter i biter. Pleier å lage dem så de passer i muffinsformer for å slippe søl i stekeovnen. 2
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #8 Skrevet 10. april 2020 Coop sine anbefales Anonymkode: 0a6db...601 2
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #9 Skrevet 10. april 2020 Coop,first price og rema sine er mye bedre enn hatting og til en brøkdel av prisen😊 Anonymkode: 4f71a...028 3
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #10 Skrevet 10. april 2020 Mat til familien la også ut en oppskrift på flettekrans med hvitløk,den skal prøves. Anonymkode: 4f71a...028 1
applestories Skrevet 10. april 2020 #11 Skrevet 10. april 2020 First price og Coop sine er begge gode og ligner veldig på hverandre. 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #12 Skrevet 10. april 2020 First Price sine er mye bedre enn Hatting og koster mye mindre. Anonymkode: f456d...e3a 1
AnonymBruker Skrevet 10. april 2020 #13 Skrevet 10. april 2020 Jeg synes det er best å ta loff eller brød (baker selv), skjære i tynne skiver, drysle litt olivenolje og ha det under grillen i ovnen. Så dele et hvitløksfedd i to, og gni snittsiden godt over skiven. Om man liker den myke varianten ville jeg tatt nybakt loff og skjært i skiver. Varmet litt smør, hakket hvitløk og urter i en kjele, så penslet over. Anonymkode: f8f81...2d7
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #14 Skrevet 11. april 2020 Enig i at first price sine er bedre enn hatting. Anonymkode: a15ed...643
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #15 Skrevet 11. april 2020 På 10.4.2020 den 9.04, AnonymBruker skrev: Har du en god oppskrift som egner seg til frysing? Anonymkode: 3fbcc...bce http://www.veganmisjonen.com/2012/01/oppskrift-hvitlksnurrer-hvitlksbrd.html?m=1 Anonymkode: 6e2a7...058
AnonymBruker Skrevet 11. april 2020 #17 Skrevet 11. april 2020 Jeg kjøper First Price sine, de er billige og smaker kjempegodt. Husker jeg kjøpte "merke"-hvitløksbaguetter for en stund tilbake, og de synes jeg smakte helt grusomt. Det var kanskje Hatting sine, men usikker. Uansett, First Price sine er best, men Coop sine og Rema sine er også gode. Anonymkode: b2406...dc5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå