AnonymBruker Skrevet 8. april 2020 #1 Skrevet 8. april 2020 Ja, hva gjør dere? Jeg blir sprø av den boksen, vi skal jo ikke skylle ned olje etc i vasken så....? Anonymkode: ec3cb...618
Djungelvrål Skrevet 8. april 2020 #2 Skrevet 8. april 2020 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, hva gjør dere? Jeg blir sprø av den boksen, vi skal jo ikke skylle ned olje etc i vasken så....? Anonymkode: ec3cb...618 Skal vi ikke? Jeg skyller ikke store mengder olje eller fett ned i vasken men jeg vasker stekepanna etter å ha stekt bacon eller kjøttdeig i den. Bare så skylle boksene.
AnonymBruker Skrevet 8. april 2020 #3 Skrevet 8. april 2020 1 hour ago, Apocalypte said: Skal vi ikke? Jeg skyller ikke store mengder olje eller fett ned i vasken men jeg vasker stekepanna etter å ha stekt bacon eller kjøttdeig i den. Bare så skylle boksene. "Matolje og fett går ned i røret og ut i det offentlige avløpet. Der nede er temperaturen lavere, så fettet størkner og det tetter seg. Over tid kan det bli like hardt som betong. Og så er det næring til rotter. Konsekvensen er at det må spyles opp, og det er kostbart både for det offentlige og for privatpersoner, sier Jonas Ramsrud, avdelingsingeniør ved Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune" Kilde https://www.godt.no/artikkel/24011856/derfor-skal-du-aldri-helle-olje-i-vasken Anonymkode: ec3cb...618 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2020 #4 Skrevet 8. april 2020 Fint at de skriver alt om hva man ikke skal, men det hadde vært fint om de skrev like mye om hva man skal gjøre istedenfor. Anonymkode: c7444...016
AnonymBruker Skrevet 8. april 2020 #5 Skrevet 8. april 2020 1 time siden, Apocalypte skrev: Skal vi ikke? Jeg skyller ikke store mengder olje eller fett ned i vasken men jeg vasker stekepanna etter å ha stekt bacon eller kjøttdeig i den. Bare så skylle boksene. Man skal ikke vaske fettet ned i rørene. Jeg tørker av pannen med kjøkkenpapir når pannen er avkjølt, og hiver det verste i bosset. Anonymkode: d0450...cd6 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2020 #6 Skrevet 8. april 2020 2 hours ago, AnonymBruker said: Fint at de skriver alt om hva man ikke skal, men det hadde vært fint om de skrev like mye om hva man skal gjøre istedenfor. Anonymkode: c7444...016 "Men hvor skal jeg gjøre av fettet, egentlig? - Stekefett kan man tørke opp med papir og kaste, og har man større mengder flytende fett kan man helle det i en melkekartong og kaste den i restavfallet. Frityrolje kan leveres til gjenvinning, sier Ramsrud" Anonymkode: ec3cb...618 1
AnonymBruker Skrevet 8. april 2020 #7 Skrevet 8. april 2020 Ta litt tørkerullpapir og tørk opp fettet. Anonymkode: 6ea0a...c20 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå