AnonymBruker Skrevet 7. april 2020 #1 Skrevet 7. april 2020 Er på jakt etter en god oppskrift på litt myke kjeks/cookies med mest mulig havregryn, litt sjokolade, som ikke er så fryktelig søte. Har prøvd noen fra Trines matblogg og de er gode de, men veeeldig søte... Noen som har en oppskrift å dele? Anonymkode: 4a35d...00f
Pal Fungi Skrevet 8. april 2020 #2 Skrevet 8. april 2020 Disse kanskje? https://oppskrift.klikk.no/cookies-med-havregryn/6704/
Hunter7 Skrevet 8. april 2020 #3 Skrevet 8. april 2020 Du kan ofte redusere sukkermengden med en tredjedel - altså i stedet for 300 gram sukker, bruker du bare 200 gram. Siden sukker har andre funksjoner i bakverk enn kun å tilføre søtsmak, så kan du også "riste" sukkeret. Akkurat som du rister brød. Det fjerner en del av søtsmaken, men bevarer fortsatt sukkeret bakeevner. https://www.seriouseats.com/recipes/2016/05/dry-toasted-sugar-granulated-caramel-recipe.html
AnonymBruker Skrevet 9. april 2020 #4 Skrevet 9. april 2020 På 7.4.2020 den 19.42, AnonymBruker skrev: Er på jakt etter en god oppskrift på litt myke kjeks/cookies med mest mulig havregryn, litt sjokolade, som ikke er så fryktelig søte. Har prøvd noen fra Trines matblogg og de er gode de, men veeeldig søte... Noen som har en oppskrift å dele? Anonymkode: 4a35d...00f Banan og havrecookies er favoritten her i hus. Søtning får du fra bananen og så bruker vi Coop kokssjokolade for den er ikke så bitter. 1 godt moden banan – mer moden mer naturlig sødme 50 gram havregryn små – ca 1 dl Coop sjokolade hakket i biter FREMGANGSMÅTE: Sett stekeovnen på 175 grader. Mos bananen i en skål til det er minimalt med klumper. Bland inn havregryn, og la havregrynen trekke til seg litt av væske i ca 10 minutter. Bland inn ønsket mengde sjokolade. Fordel «deigen», ca 1 ss, på bakepapiret. Jeg fikk 8 kjeks. Stekes midt i ovnen i rundt 15 min Digger også en variant med peanøttsmør Ingredienser til ca. 8-10 kjeks 2 bananer 100 g glutenfritt havregryn 70 g Eco peanutbutter Crunchy 2 ss havremel Coop kokesjokolade (mengde velges ut i fra preferanse) 1 ts kanel Slik gjør du: 1: Mos bananen med en gaffel, rør inn resten av ingrediensene til en jevn og fyldig deig, 2. La det svelle noen få minutter. 3: Fordel deigen på bakepapir, ca 1 ss per kjeks. 4: Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 12-15 min (avhengig av ovn). Anonymkode: 13956...4a1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå