Gå til innhold

Steke kylling i panne eller ovn?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har en pakke to små indrefileter og en pakke strimlet kyllingfilet som jeg vil bruke i en suppe/gryte. 

Hvordan ville dere stekt kjøttet enklest mulig? Kutte alt i biter og steke i panne på lav varme, eller i en ildfast form i ovnen? Hvis jeg tar det i ovnen skal jeg skjære indrefileten i biter først siden det må stekes samtidig som pakken med strimlet kyllingkjøtt, eller skal indrefileten stekes som den er og skjæres i biter til suppa etterpå? Hvor mange grader og tid i ovn evn? :)

Takk er litt sliten i dag og skulle gjerne sluppet stekepanne om det går i ovn? 

Anonymkode: 295b2...cf4

AnonymBruker
Skrevet

Endte med å koke kylling bitene, de ble gjennomkokt så det gikk fint til suppa men dem ble veldig seige. Tips til å unngå det til en annen gang? 

Anonymkode: 295b2...cf4

Skrevet

Når jeg lager kyllingsuppe steker jeg kyllingen i gryta før jeg fyller på med de andre ingrediensene. Det er det letteste og jeg har aldri opplevd at kyllingen blir seig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...